• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2024

07:25

Nina Mitić: Iza mene je ogroman rad, odricanja, ali i stečena znanja i veštine!

Tanja Andric

Politika

Nina Mitić: Iza mene je ogroman rad, odricanja, ali i stečena znanja i veštine!

Podeli vest

Političarka i pomoćnica ministra za manjinska i ljudska prava Nina Mitić odbranila je danas svoju doktorsku disertaciju, pod naslovom “ Zadovoljstvo korisnika kvalitetom usluga u savremenom bankarskom poslovanju”.

"Malo je reći da sam ponosna i da je iza mene ogroman rad, odricanja, ali i stečena znanja i veštine. Hvala nastavno-naučnom veću, svom mentoru profesoru Karabaševiću, Predragu Damjanoviću , Predragu Jovićeviću, svojoj porodici... Mama, volim te najviše, znam da si ponosna. Moj sin, moje oko Maksim. Vi ste moja snaga. Idemo dalje…", poručila je političarka na svom instagram profilu juče. 

Podsetimo, Nina Mitić, pomoćnica ministra za manjinska i ljudska prava, jednoglasnom odlukom imenovana je pre nekoliko meseci za predsednicu Ženskog rukometnog kluba Partizan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mitić (@nina.mitic58)

 

Ženski rukometni klub Partizan osnovan je pre svega nekoliko dana, rukovodstvo je održalo i izbornu Skupštinu, a na čelu kluba je jedna dama, prenosi Žurnal.  Nina je poznata kao borac za ženska prava, unapređenju raznih sfera društva i prilično je angažovana u većem broju organizacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija