• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

10:41

Šokantno priznanje Georgieva: Pisanje protiv Vučića za nas je rutina!

Ata images / printscreen

Vesti

Šokantno priznanje Georgieva: Pisanje protiv Vučića za nas je rutina!

Podeli vest

Direktor vesti na tajkunskoj TV Nova Slobodan Georgiev odvalio je glupost godine!

Naime, naslovna strana štampanog izdanja tajkunskog megafona Danas od četvrtka kao glavnu kao glavnu najavu donosi tekst sa naslovom "Samo REM ne primećuje medijski "teror" SNS"", a jedan od onih koji je sagovornik na ovu temu je i Slobodan Georgiev.

On je doslovce poručio sledeće: 

- Cilj je da se predstavi kako RTS sve sprovodi regularno, a N1 i Nova vode kampanju protiv Vučića, što je glupost jer Aleksandar Vučić nije bio kandidat na izborima.

Foto: Ata images / printscreen

 

 

Dakle, Georgiev je pratkično priznao da je za tajkunske medije pisanje protiv predsednika Srbije rutinski zadatak i ne može se smatrati delom izborne kampanje opozicionih medija!? 

Foto: Ata images / printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 4 meseca

Piši protiv tvoga Djilasa a ne protiv Vučića.

NATAŠA

pre 4 meseca

SLOBODA MEDIJA NE PODRAZUMEVA PRETNJE BILO KOME A NAROČITO NE PREDSEDNIKU. ZADATAK IM JE JASAN. KONAČNO JE NEKO TO PRIZNAO

Gaga

pre 4 meseca

Izjave Slobodana Georgieva pokazuju dubok nedostatak novinarske objektivnosti i profesionalizma.

Jana

pre 4 meseca

Tvrdnja da je pisanje protiv predsednika Srbije rutinski zadatak za tajkunske medije otkriva pristrasnost i nedostatak integriteta u novinarstvu.

Tisa

pre 4 meseca

Georgiev očigledno priznaje da tajkunski mediji svesno vode kampanju protiv Vučića, što baca senku na verodostojnost njihovih izveštavanja.

Miša

pre 4 meseca

Naslovna strana Danasa kao "tajkunskog megafona" samo pokazuje da se ne bave informisanjem već promocijom ličnih interesa.

Nina

pre 4 meseca

Georgiev očigledno ne shvata da je novinarska dužnost informisanje građana, a ne vođenje kampanje protiv predsednika

Stoja

pre 4 meseca

Ovakve izjave otkrivaju prljave igre tajkunskih medija i njihovu nameru da manipulišu javnim mnjenjem.

Михајло

pre 4 meseca

Нема овде никаквог шокирања. Ти медији су створени за овако нешто. Али најлепши дани долазе након избора, када поред свог тровања њихови пулени доживљавају пораз за поразом.

Radovan

pre 4 meseca

Georgijev se vodi Gebelsovom parolom da 1000 puta izrečena laž postaje istina.

Predrag

pre 4 meseca

Rutinski posao Šolakovih medija je da istinu koju priča predsednik, narodu prestave kao laž, a Đilasove laži kao istinu.

Aleksandra

pre 4 meseca

Називају се слободним и независним медијима, а једино што знају да раде је ширење мржње!

ceca

pre 4 meseca

Georgievino priznanje o rutinskom pisanju protiv Vučića baca sumnju na objektivnost i profesionalnost tajkunskih medija, postavljajući pitanje istinitosti izveštavanja.

Anton Šiler

pre 4 meseca

Ima nešto što se zove državni udar. Organizatori državnog udara najčešće idu u zatvor. Krajnje je vreme da se više ne toleriše i ne titra nazovi opoziciji koja maltretira i urniše ovaj narod. Od sankcija ne može da bude niko izuzet pa ni oni koji imaju brdo para.

Ana

pre 4 meseca

Jasno je svima da tajkunski mediji imaju zadatak da svakdnevno pisu peotiv Vucica.

ceca

pre 4 meseca

Priznanje da je pisanje protiv Vučića postalo rutina ukazuje na nedostatak novinarske nepristrasnosti i objektivnosti u tajkunskim medijima.

ceca

pre 4 meseca

Georgievova izjava ukazuje na mogućnost da političke agende tajkunskih medija imaju prednost nad istraživačkim novinarstvom i objektivnim izveštavanjem

Ana

pre 4 meseca

Jedino sto rade tajku ski mediji to je pisanje protiv Vucica za to su palceni.

ceca

pre 4 meseca

Priznanje Georgieva ukazuje na to da se medijski prostor koristi kao sredstvo političke borbe umesto kao platforma za informisanje građana.

Sanja

pre 4 meseca

Rutina je tajkunskim novinama da pisu protiv Vucica to nam je odavno svima jasno.

Nina

pre 4 meseca

Poceli su I da priznaju da planski i coljano izmišlja laži na račun Vucica.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija