• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

18.07.2022

08:11

PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA! Ben Aflek u BELOM ODELU, a tek da vidite VENČANICU Dženifer Lopez - mlada se OGLASILA! (FOTO)

printscreen

Zanimljivosti

PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA! Ben Aflek u BELOM ODELU, a tek da vidite VENČANICU Dženifer Lopez - mlada se OGLASILA! (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez i Ben Aflek izgovorili su sudbonosno "da" u Las Vegasu, a oboje su izgledali srećno i zaljubljeno

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se venčali u Las Vegasu, a detalje ceremonije i fotografije je pevačica podelila sa svojim pretplatnicima na "On the Jlo".

Ona je potvrdila da su se venčali napisavši:

- Uradili smo to. Ljubav je divna. I kako ispada, ljubav je strpljiva. Dvadeset godina strpljiva.

Tačno ono što smo želeli. Sinoć smo odleteli u Vegas, stajali u redu za dobijanje dozvole, zajedno sa još četiri para, svi čineći isti put ka svetskoj kapeli za venčavanje. Iza nas su se dva čoveka držala za ruke i držala jedan drugog. Ispred nas, mladi par koji je putovao tri sata od Viktorvila, na ćerkin drugi rođendan, svi želeći istu stvar, da nas svet prizna kao partnere i da izjavi našu ljubav svetu, kroz starinski i skoro univerzalni simbol braka.

Jedva smo stigli do male bele kapele do ponoći. Ostali su otvoreni kasnije, nekoliko minuta, dozvolivši nam da se slikamo u kadilaku, koji je nekada koristio kralj lično (ali da smo želeli da se pojavi sam Elvis, to je dodatno koštao i bio je u krevetu).

Tako da, sa najboljim svedocima koje smo mogli da zamislimo, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benovog ormana, pročitali smo naše zavete u maloj kapeli i dali jedno drugom prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Čak su imali i blutut, za (kratko) hodanje do oltara. Ali na kraju je bilo najbolje moguće venčanje, koje smo mogli da zamislimo. Ono o kojem smo davno sanjali i koje se ostvarilo (u očima države, Las Vegasa, pink kadilaka i jedno drugog).

 

 

Kada je ljubav prava, jedina stvar koja je bitna u braku su to dvoje i obećanje koje dajemo da ćemo voleti, brinuti, razumeti, biti strpljivi i dobri jedno prema drugome. Mi smo to imali. I mnogo više. Najbolje veče u našem životu. Hvala "Little White Wedding chapel" što su mi dozvolili da koristim sobu za odmor za presvlačenje, dok se Ben presvlačio u muškoj sobi.

Bili su u pravu kad su rekli, "sve što vam treba je ljubav". Veoma smo zahvalni što to imamo u izobilju, nova, divna porodica, sa petoro dece i životom za kojem se radujemo. Zadrži se dovoljno dugo i možda ćeš naći najbolji momenat života u vožnji kroz Los Anđeles u 12.30 ujutru, u tunelu ljubavi, sa svojom decom i onim s kojim ćeš provesti svoje zauvek.

Ljubav je divna stvar, možda najbolja i vredi čekati je - napisala je Dženifer, a na društvenim mrežama su se već pojavile neke od fotografija sa ceremonije.

Ben je imao belo odelo, dok se Dženifer odlučila za dve svedene venčanice. Jedna je bila dugačka bela haljina, bez rukava, sa ravnim, čamac izrezom, dok je druga bila dekoltirana, sa dugim, čipkastim rukavima, a ceo izgled je naravno upotpunila i velom.

Evo kako su izgledali:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Vec se klela u vecnu ljubav a vecnost su joj bile sitne godine. On ne ispusta telefon, mozda se nada da mu Garner cestita na novom braku a ona zena u tim godinama i posle nekoliko vencanja stavila veo kao da joj je prvo. Da li ce ova ljubav biti vecna kako se zaklela cuce se. Cestitke starim ljubavnicima a licno ne verujem da se proslost moze vratiti i nastaviti tamo gde se stalo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija