• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

07:50

MALA MODNA LEKCIJA! Kako da izgledate lepo iako ste niskog rasta?

Zanimljivosti

MALA MODNA LEKCIJA! Kako da izgledate lepo iako ste niskog rasta?

Podeli vest

Glumica Eva Longorija visoka je 155 centimetara i nikako se ne može pohvaliti dugim nogama, ali zahvaljujući stilistima, u javnosti uvek lepo izgleda.

U oversajz sako-haljini snimljena je prekjuče u Parizu, na modnoj reviji svoje kume, dizajnerke Viktorije Bekam, koja je, takođe, izborom odevenih kombinacija više puta dokazala da i žene nižeg rasta mogu da budu modne ikone.

 

 

Svetski stilisti upravo njih dve navode kao inspiraciju ženama kako da se oblače u skladu sa visinom.
Nosite odeću koja će vas izdužiti, a ne još više "skratiti". Birajte kombinacije u jednoj, maksimalno dve boje, jer garderoba u istoj boji vizuelno izdužuje figuru.

 

 

Suknje i haljine

Ako volite suknje i haljine, mini dužina pristajaće ukoliko vam noge nisu pune i vodite računa da je struk visok. Midi dužina suknje vizuelno će vam skratite noge, a maksi bi bila pun pogodak. "V" na haljinama može da bude plus, jer dodatno izdužuje vrat i čini celu figuru višom.

Savet plus

Dezen s prugicama, koji je trenutno popularan, neka bude vertikalan
Ne nosite široke kaiševe, ni velike tašne
Sako i jakne koje nosite treba da budu kratki

Obuća

Ma koliko vam bile lepe, obuću sa kaišićem oko članka izbegavajte, jer one "seku" nogu. Visoke potpetice za vas su imperativ.

 

 

Pantalone

Čak i ako se opredelite za džins, birajte modele sa visokim strukom. Takvi modeli sa dugim nogavicama, baš kako nosi Viktorija Bekam, vizuelno će produžiti noge. Ako niste zadovoljne svojom građom, ne nosite ni preterano uske pantalone, jer će one samo istaći zadnjicu i još više skratiti noge.

Pogledajte u galeriji još neka njena izdanja:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija