• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2024

11:10

(VIDEO) Brutalno razaranje velikih gradova! Ruski pakao sa neba prži sve pred sobom, Ukrajinci ne znaju šta ih je snašlo!

Reuters

Vesti

(VIDEO) Brutalno razaranje velikih gradova! Ruski pakao sa neba prži sve pred sobom, Ukrajinci ne znaju šta ih je snašlo!

Podeli vest

Najmanje šest osoba povređeno je u ruskim napadima dronovima tokom noći na Harkov na severoistoku i Dnjepropetrovsku oblast na jugoistoku Ukrajine, saopštili su danas regionalni zvaničnici.

Četiri osobe, uključujući jedno dete, povređene su jutros prilikom pada delova ruskih dronova koje je oborila ukrajinska protivvazdušna odbrana u Harkovu na severoistoku Ukrajine, izjavio je regionalni načelnik Oleg Sinegubov, preneo je Rojters.

Sinegubov je napisao na Telegramu da su dete od 13 godina i jedna žena zadržani u bolnici, dok je pomoć ukazana na licu mesta za dve žene.     

 

 

Sinegubov navodi da su delovi dronova izazvali i požar u poslovnoj zgradi koji je, u međuvremenu, stavljen pod kontrolu.  

Dve osobe su povređene u ruskom napadu dronovima na industrijsku zonu u  Dnjepropetrovskoj oblasti, izjavio je regionalni načelnik Sergej Lisak. 

 

 

Lisak je naveo da su u napadu oštećeni i kritični infrastrukturni objekat i tri kuće.
Ukrajinske vazdušne snage saopštile su da su ruske snage lansirale 13 dronova "šahid" na regione na severoistoku i u centralnom delu Ukrajine, pri čemu je ukrajinska protivvazdušna odbrana oborila sve dronove.

Međutim, ostaci oborenih dronova pogodili su civile u Harkovu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija