• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

18.07.2024

12:55

Auuuu, kakva guza milionerke! Anđela se razgolitila, svima ispala vilica! (VIDEO)

profimedia

Košarka

Auuuu, kakva guza milionerke! Anđela se razgolitila, svima ispala vilica! (VIDEO)

Podeli vest

Američka košarkašica Anđela Ris (22) pojavila se na jednoj košarkaškoj utakmici oskudno odevena, pokazala izvajano telo, a zbog savršeno izvajane zadnjice, mnogi muškarci nisu mogli da skinu pogled sa nje!

Prelepa Risova igra za Čikago Skaj, jedna je od najboljih igračica u SAD, a u svojoj ruki sezoni u "WNBA" ligi  izborila je mesto na Ol-staru! I to nije sve!

Postavila je rekord u najjačoj ligi sveta za žene sa uzastopno ostvarenim dabl-dabl učinkom.

Osim što je izuzetno talentovana, Anđela je lepa i vrlo zgodna, a kada se pojavila na parketu u kratkoj majčici i šortsu koji je više otkrivao nego skrivao, jačem polu je zastao dah!

 

 

 

 

Osim što je mlada i uspešna sportiskinja, Anđela je vrlo mlada postala milionerka. Naime, krajem prošle godine ova talentovana sportistkinja potpisala je ogroman sponzorski ugovor sa poznatom kompanijom "Ribok" čiji detalji nisu objavljeni, ali se spekuliše da je zaradila milione pre nego što je zaigrala profesionalu košarku, a najzaslužniji za to je Šekil O’Nil koji je prepoznao potencijal Risove.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Šuška se da je ova devojka u tom momentu bila najplaćeniji koledž sportista u Sjedinjenim Američkim Državama, a pisalo se i da od pomenutog brenda dobija preko 13 miliona dolara godišnje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija