• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.10.2024

06:15

Đoković odsvirao kraj? Iznenađujući potez pred ključnu nedelju

reuters

Novak Đoković

Đoković odsvirao kraj? Iznenađujući potez pred ključnu nedelju

Podeli vest

Najbolji teniser ikada Novak Đoković ne igra, na odmoru je, ali je blizu plasmana na Završni masters u Torinu.

Međutim, niša više ne zavisi od našeg tenisera, koji trenutno uživa na Maldivima i ne interesuje ga preterano šta se dešava u ATP tri. To samo može naš teniser, da uživa na plaži dok se drugi bore za turnir na kom će igrati osam najboljih tenisera u sezoni, što je mnoge iznenadilo. 

Odustao je Novak od mastersa u Parizu i potvrdio ono što je rekao nedavno, da ga ne zanima igranje u Torinu. Međutim, ukoliko mu budu išli na ruku rezultati rivala, trenutno je tako, možda ipak obezbedi plasman, a samo od njega zavisi da li će igrati. Čak i da se kvalifikuje za takmičenje u Torinu ima opciju da se povuče. S obzirom na to da uživa s porodicom na odmoru, deluje da je Nole završio sezonu, ali se njegovi navijači i dalje nadaju da će ga ipak videti na terenu do kraja 2024. godine.

Foto: EPAIMAGES

Novak Đoković uživa na Maldivima, ne misli na tenis

 

Kako stroje stvari u ATP trci koja se boduje za Torino? Aleks De Minor nije uspeo da trijumfuje u Beču, pa je i dalje deveti u ATP trci, a Đoković šesti. Nole ima 3,910 bodova, potom slede Kasper Rud sa 3,855 bodova i Andrej Rubljov koji ima 3,720 bodova, dok je Australijanac na 3,555 poena. Šansu vrebaju i Grigor Dimitrov (3.150), Tomi Pol (3.135), Stefanos Cicipas (2.975)...

Imali su Novakovi rivali šansu da mu priprete tokom minule nedelje, ali su svi podbacili, pa mu i dalje gledaju u leđa. Međutim, sledi masters u Parizu, gde učestvuju svi oni osim Đokovića. Čeka ga verovatno odlučujuća nedelja, kada će sve biti poznato, a ništa ne zavisi od najboljeg tenisera ikada. Nadamo se da će što pre takmičenje završiti Rus, Norvežanin i Australijanac i tako pomoći da Nole izbori plasman na Završni masters. Takođe, pre Torina osim Pariza igraju se turniri iz serije 250 u Beogradu i Monpeljeu, pa je u igri 1250 bodova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija