• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

31.07.2024

11:11

Čuveni Hrvat otkrio da veruje u Srbiju, pa zagrmeo: Imaju sjajan tim!

tanjug/ap

Olimpijske igre

Čuveni Hrvat otkrio da veruje u Srbiju, pa zagrmeo: Imaju sjajan tim!

Podeli vest

Srbija ima sjajan tim, koji je fenomenalno vođen. Početak je turnira, igrali su protiv najjače ekipe, tako da mene lično taj poraz ne zabrinjava, kaže Neven Spahija, iskusni hrvatski košarkaški sručnjak.

Košarkašku javnost nije iznenadio poraz Srbije od SAD u prvom meču na Olimpijskim igrama u Parizu (110:84), a poznati Hrvat smatra da je to samo početak i da Srbija ima velike šanse da stigne do same završnice.

- Srbi imaju sjajan tim, fenomenalno vođen. Početak je turnira, igrali su protiv najjače ekipe na turniru, tako da mene lično taj poraz ne zabrinjava. Utakmica je bila na neki način kopija one prve utakmice koje su odigrali u pripremnom periodu. U prvom poluvremenu je izgledalo znatno bolje napadački, međutim, nije bilo za očekivati da imaju tako visok ritam protiv jedne takve dobre ekipe kao što je Amerika. Ja verujem u Srbiju, verujem u taj kvalitet, verujem u pripreme te ekipe, rekao je Spahija.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

Neven je uveren da srpski tim još nije pokazao koliko može i da će tek zaigrati na nivou koji se očekuje od njega.

- Smatram da u turnirskom sistemu takmičenja igrati najbolju košarku u prvom kolu nije najpametnije. To jedino ne važi za Ameriku, njima je sve isto koje god da je kolo, s obzirom na kvalitet koji imaju! Srbija svakako ide u drugi krug - rekao je Neven Spahija.

Susret drugog kola sa Portorikom na programu je danas od 17.15 časova (RTS 1), a tekstualni prenos meča možete pratiti uživo na portalu Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Najefikasnije u zemlji: Pohvala izvestioca Višem javnom tužilaštvu u Beogradu
Društvo

Najefikasnije u zemlji: Pohvala izvestioca Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Nacionalni izvestilac za oblast trgovine ljudima u svom prvom Izveštaju u ovoj oblasti za 2023. godinu pozdravio je aktivnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu tokom izveštajnog perioda, kao i lično zalaganje glavnog javnog tužioca Nenada Stefanovića koji je, kako se navodi u Izveštaju, pokazao odlučnost i spremnost za saradnju i primenu svih međunarodnih standarda u borbi protiv trgovine ljudima.

31.07.2024

11:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21