• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2024

12:42

Bahati vozači ne odustaju od vožnje u suprotnom smeru: Isplivao snimak, svi pobesneli!

Instagram Printscreen/192.rs

Društvo

Bahati vozači ne odustaju od vožnje u suprotnom smeru: Isplivao snimak, svi pobesneli!

Podeli vest

Na auto-putu Beograd-Novi Sad jedan vozač vozio je u kontra smeru, a video-snimak ove opasne vožnje pojavio se na Instagram stranici 192.rs.

Na video-zapisu vidi se bahati vozač koji vozi u kontra smeru na auto-putu zaustavnom trakom. Ovaj video razbesneo je mnoge vozače koji su ostavljali komentare ispod objave.

- Doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima, bez mogućnosti ponovnog polaganja - piše u prvom dok u drugom stoji:

- Bravo legendo. Jeste da voziš kontra smerom, ali si prvi koji ima mozga i voziš zaustavnom.

Međutim, treba naglasiti koliko su ovakve vožnje opasne i mogu da ugroze život svih vozača koji nalete na vozilo koje se kreće u suprotnom smeru.

- Meni ovo nikada neće biti jasno kako, zašto se ne okrene? Što me navodi da pomislim da ovo radi namerno. A to je već za zatvor zbog pokušaja ubistva - glasili su neki od komentara vozača.

- U svoj svojoj gluposti i ozbiljnoj opasnosti, ovaj/ova za promenu bar vozi zaustavnom što nikako ne opravdava ovu (samo)ubilačku misiju... Pomozi Bože svima u saobraćaju sa ovakvim i sličnim "vozačima" - navodi se u komentaru, a u drugom stoji:

- Nije mi jasno kako neko može da uđe na auto-put u pogrešnu traku? Kako prođe naplatnu rampu? Šta, dođe do naplatne, okrene se i krene nazad? Ovo treba žestoko sankcionisati, ajde što ugrožava svoj život, nego i ugrožava tuđe.

- Meni ovo nikada neće biti jasno kako, zašto se ne okrene? Što me navodi da pomislim da ovo radi namerno. A to je već za zatvor zbog pokušaja ubistva - glasili su neki od komentara vozača.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21