• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

03.08.2024

10:00

Srećno majstori! Srbi idu na dvostruke svetske šampione!

Reuters

Olimpijske igre

Srećno majstori! Srbi idu na dvostruke svetske šampione!

Podeli vest

Srpska džudo reprezentacija je u miksu slavila protiv Holandije sa 4:2 u osmini finala Olimpijskih igara, a sada naše sportiste očekuje najteži mogući izazov.

Bila je ovo pobeda u istoriji Srbije na Olimpijskim igrama u ekipnoj konkurenciji, sjajno su se borili naši džudisti i zasluženo zakazali okršaj sa Japancima, koji su bili bolji od Španaca (4:3).

Naš naredni protivnik je dvostruki uzastopni svetski šampion u miks konkurenciji i jasno je da naše džudiste čeka pakleno težak posao.

Neće biti lako Strahinji Bunčiću, Nemanji Majdovu, Aleksandru Kukolju, Milici Nikolić, Marici Perišić i Milici Žabić, ali ništa nije nemoguće.

Foto: profimedia

 

 

 

Naši borci nastupiće ovim redosledom:

 

Bunčić – Abe

Perišić – Nizoe

Majdov – Nagase

Žabić – Takajama

Kukolj – Vulf

Nikolić - Funakubo


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija