• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

10.08.2024

13:32

Poznato! Evo kada košarkaši dolaze u Beograd!

Starsportphoto

Olimpijske igre

Poznato! Evo kada košarkaši dolaze u Beograd!

Podeli vest

Prema trenutnom rasporedu i planu košarkaši Srbije se vraćaju u Beograd u nedelju letom iz Pariza, a očekuje se da budu na aerodromu Nikola Tesla oko podneva, tačnije u 12.20 minuta.

"Orlovi" su u borbi za treće mesto savladali Nemačku rezultatom 93:83 i tako se okitili bronzanom medaljom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Večeras će se nakon finalnog meča Sjedinjenih Američkih Država i Francuske (21.30) održati ceremonija predaje medalje, a već sutra naši momci putju za Beograd.

Foto: Starsportphoto

 

 

Bilo je ovo veoima zanimljivo takmičenje, sjajan performans su imali izabranici Svetislava Pešića i zasluženo su došli do odličja.

Nema sumnje da su obradovali veliki broj navijača u našoj zemlji koji su s nestrpljenjem gledali njihove utakmice.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23