• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

11.08.2024

19:50

Hrvati neutešni posle finala! Najgori poraz u životu

EPA Images

Olimpijske igre

Hrvati neutešni posle finala! Najgori poraz u životu

Podeli vest

Vaterpolistima Hrvatske teško je pao poraz od selekcije Srbije u finalu Olimpijskih igara u Parizu.

"Barakude" su bile među favoritima za osvajanje zlata, jer su došli kao aktuelni svetski šampioni i evropski viceprvaci, ali su u finalu naleteli na fantastične "delfine" koji su im održali čas vaterpola i pobedili ih sa 13:11 i na kraju ih ostavili bez najsjajnijeg odličja

Hrvatski vaterpolisti su posle poraza u finalu bili neutešni,videlo se to odmah posle meča. Golman "kockastih" Toni Popadić poručio je da mu je ovaj poraz najteži koji je doživeo u životu. 

- Teško je, ovo mi je najgori poraz u životu, to je sigurno. Žao mi je prvenstveno zato što bili smo odlični u protekle dve utakmice, koje su bile ključne i gde smo stvarno pokazali neverovatan karakter. Danas na početku utakmice nismo bili pravi, nismo bili čvrsti u odbrani. Dopustili smo neke lake golove, nakon čega se pojavila neka nervoza i u napadu. Sve čestitke Srbima, zasluženo su pobedili. Mi ćemo jednostavno morati da se zadovoljimo srebrom. Trenutno boli, ali proći će - poručio je Popadić.

Foto: profimedia

 

Iskusni hrvatski vaterpolista Loren Fatović kaže da njegov tim podbacio u odbrani i da su to srpski vaterpolisti znale da kazne. 

- Oni su nam prelako davali golove sa tri, sa devet metara, odakle su hteli. Jednostavno danas nismo igrali dobro odbranu. Nema objašnjenja, bilo bi lako da smo imali objašnjenja, to bismo popravili nakon prvog primljenog gola. Jednostavno nije bio naš dan - rekao je Fatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"
Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je Rusija tokom leta, iz svoje zapadne Kurske oblasti, izvela skoro 2.000 granatiranja na oblast Sumi u Ukrajini, nakon čega je, kako je naglasio, usledio "pravičan" ukrajinski odgovor.

11.08.2024

20:38

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23