• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.10.2020

10:00

Ova domaća kompanija već godinama primenjuje najbolju evropsku poslovnu praksu

Društvo

Ova domaća kompanija već godinama primenjuje najbolju evropsku poslovnu praksu

Podeli vest

Odgovorno poslovanje u vremenima velikih izazova dugoročna je korporativna strategija kompanije Meridianbet

Dve decenije kompanija Meridianuspešno posluje na tržištima igara na sreću širom regiona, ali i EU. Osim pravilnih poslovnih vrednosti, poslovne strategije i, posledično, prepoznatljivosti brenda, to je dokaz i da je Meridian uvek uz društvo i zajednicu onda kada je najteže, svuda gde posluje.

Dani u kojima ponovo sa zebnjom pratimo stanje javnog zdravlja podsetnik je da uvek moramo svi zajedno imati sluha za probleme građana i pružati podršku onima kojima je najteže, kako ne bismo dozvolili da neizvesnost preovlada svakodnevicom.

I to je ukratko suština društvene odgovornosti, a ne fraze i parole.

Znanje i vredan rad najveći je kapital u vremenima neizvesnosti

Kompanija Meridian nedavno je ugostila najbolje diplomce koje je ova zemlja iznedrila u prethodnoj akademskoj godini.

Kako bi svoja impresivna znanja i veštine što bolje upotrebili na globalnom tržištu rada, a u Srbiji – jer je njihova želja da u ovoj zemlji ostanu, kompanija Meridian odlučila je da stipendira studente koji su osnovne akademske studije nedavno završili sa prosečnom ocenom 10.00.

Podrška zdravstvenim radnicima – najvećim herojima cele planete u 2020. godini

Srbija se, kao i čitav svet, mesecima bori sa pandemijom virsa korona, a u znak zahvalnosti zdravstvenim radnicima, kompanija Meridian izdvojila je preko 3 miliona dinara pomoći za više od 60 zdravstvenih cenatra širom zemlje. 

Uvek tu za male junake, jer borba sa opasnim bolestima ne pita za pandemiju

Retke i teške bolesti ne biraju trenutak, a Meridian je ponosan na činjenicu da je najveći pojedinačni korporativni donatoro novčanih sredstava za lečenje male Sofije Markuljević, koja se sada nalazi na lečenju u Americi.

Ni kada je ceo svet stao, najugroženiji nisu bili zaboravljeni

Od prvog dana osnivanja kompanija Meridian se ponosi svojim humanitarnim radom i podrškom najugroženijima. Pružajući pomoć svima kojima je u najkritičnijim trenucima bila najpotrebnija (te i dalje jeste), prvenstvena namera kompanije Meridian jeste da skrene pažnju ostalim akterima u društvu da se oko iste misije okupe.

Profesionalizam i solidarnost uvek i svuda - zato što veruje u moć solidarnosti i važnost odgovornosti prema zajednici, kompanija Meridian uvek će biti tu za svoj narod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara457

pre 3 godine

Zaista svaka im cast ,ispratila sam da subas puno pomogli maloj Sofiji i posluzili kao primer da svaki pojedinac moze pomoci na neki nacin

Palasio

pre 3 godine

Sve pohvale za kompaniju meridian i jedno veliko hvala za svu dosadašnju humanost

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija