• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

16.05.2022

17:15

POZNATO ODAKLE STIŽU DOJAVE O BOMBAMA! Specijalni rat protiv Srbije vodi se iz inostranstva!

Društvo

POZNATO ODAKLE STIŽU DOJAVE O BOMBAMA! Specijalni rat protiv Srbije vodi se iz inostranstva!

Podeli vest

Sve lažne dojave o podmetnutim bombama upućene su sa servera u inostranstvu. Kako izvor kaže, pretpostavka je da je reč o vidu pritiska na našu zemlju zbog neuvodjenja sankcija Rusiji

Sve je počelo nakon početka agresije Rusije na Ukrajinu mejlovima o lažnim bombama u avionima Er Srbije od Beograda do Moskve. Dojave o bombama potom su se pojavile i u tržnim centrima, zatim i školama.

Danas je u 21 školi u Beogradu i nekoliko drugih gradova cirkularnim mejlom javljeno da je postavljena bomba, ali se ispostavilo da su sve dojave lažne. U toku popodneva, dojavljeno je da su postavljene bombe i na mostovima u prestonici i u tržnim centrima, ali se ispostavilo da su i one lažne.

Dojave koje su poslate školama, poslate su mejlom sa propratnim tekstom u kojem je pisalo:

Čudan osećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvek. Mrzimo sebe, ali želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu. Osećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od poslednjih. Ubijaće vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas unišiće sve oko sebe, jer je svet truo, svi ste truli iznutra, piše u mejlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
johny

pre 2 godine

Gluposti. Najobicniji VPN od 5 evra mesecno ucinice da izgleda da je odakle god 'oces. Fora je sto treba da ih ignorisemo.

jolabnet

pre 2 godine

Sve evropske zemlje sa čijih se servera šalju poruke o postavljenim bombama, proglasiti kao zemlje sponzore i promotere terorista i prema njima uvesti odgovarajuće recipročne mere. Pametan sam, nisam majke mi!!!

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21