• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/instagram moj beograd

06.06.2022

08:26

DIVNA SCENA U BEOGRADU! Policajac interventne jedinice 92 drži bakicu za ruku, POMAŽE JOJ DA PREĐE PROMETNU ULICU

printscreen/moj beograd

Društvo

DIVNA SCENA U BEOGRADU! Policajac interventne jedinice 92 drži bakicu za ruku, POMAŽE JOJ DA PREĐE PROMETNU ULICU

Podeli vest

U prometnoj Ulici Vojislava Ilića neko od vozača zabeležio je divnu scenu, kada je, pripadnik Interventne jedinice 92 odvojio malo vremena i učinio dobro delo, te pomogao bakici sa štapom da pređe ulicu

Ko zna koliko je bakica čekala da pređe ulicu dok ovaj mladi pripadnik MUP nije prišao da joj pomogne. Čini se da njegovo malo bilo je mnogo nemoćnoj baki.

Foto: printscreen/moj beograd

Snimak koji je raznežio mnoge

Na snimku koji je objavljen na Instagramu  Moj Beograd  vidi se baka sa štapom i policajac koji je drži pod ruku i zajedno sa njom prelazi polako ulicu. 

Foto: printscreen/moj beograd

Bakica i pripadnik interventne jedinice 92

Vozačima nije bilo teško da mirno sačekaju da ovaj dvojac prođe, a neko je iz automobila i snimio lep gest pripadnika MUP.

Ubrzo su ispod snimka usledili komenatri, poput nekih u kojima navode da je policajcu to posao, drugi, ipak ističu, da nije baš tako već da je reč o divnom gestu mladog pripadnika MUP.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija