• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

09:06

ČETVORKAMA POTREBNA VEĆA KUĆA! Dozidali im kupatilo, fali im još jedna soba

Zoran Sinko/Informer

Društvo

ČETVORKAMA POTREBNA VEĆA KUĆA! Dozidali im kupatilo, fali im još jedna soba

Podeli vest

Marija Gaćeša u aprilu je rodila četvorke i to prirodnim putem! Kada se pročulo da je ovoj porodici potrebna pomoć kako bi uspeli da obezbede ćerkicama pelene i mleko za koje mesečno troše oko 90.000 dinara mnogi su odlučili da pomognu

Željko Mitrović im je odneo novčanu pomoć, Goran Vesić je obećao da će im uplaćivati 25.000 dinara mesečno dok devojčice ne napune 18 godina, Sofija Milošević je obećala novčanu pomoć od po 100.000 dinara mesečno. Ljudi iz emisije "Kuća od srca" odlučili su da im urade kupatilo, međutim zbog toga što su preko noći postali sedmočlana porodica, Gaćešama je potreban veći prostor. 

Foto: Zoran Sinko/Informer

Marija Gaćeša sa ćerkama

Kako kaže mama Marija, ne treba im luksuz, već samo još jedna soba kako ne bi sve završavali u jednoj.

- Kupatilo je gotovo! To nam je najvažnije. Mnogo ćemo lakše sada funkcionisati. Nama fali još jedna velika soba od oko 28 kvadrata. Nas sedmoro kada budemo u budućnosti seli za sto, u ovom dnevnom boravku nećemo imati gde da se okrenemo. Plan nam je da proširimo i da obezbedimo još tu jednu prostoriju. Za to nam je potrebno oko 10.000 evra i mi za sada to imamo jer nam je dao Željko Mitrović, međutim neodgovorno mi je da taj novac potrošim na to jer mi on pruža sigurnost da ću imati deci da pružim ono što im je neophodno. Razgovaramo sa ljudima iz emisije "Kuća od srca", da vidimo da li bi oni to mogli da nam završe, mada nisam sigurna da hoće jer oni radi kuće socijalno ugroženim porodicama, a mi to, ponavljam po ko zna koji put, nismo. Nas je samo iznenadila situacija - kaže Marija za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kuca Od Srca (@kuca_od_srca)

 

Ona kaže da je veoma zahvalna svim ljudima koji su im pomogli:

- Hvala svakom pojedincu koji je poželeo da pomogne našoj porodici. Hvala Željku Mitroviću na ogromnoj pomoći, Goranu Vesiću, ali i Sofiji Milošević koja nam je najavila svoj dolazak.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija