• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

10.09.2022

08:15

RATKO MLADIĆ ŽIVOTNO UGROŽEN?! Ima upalu pluća, srce slabo, ne može da govori duže od dva minuta!

Tanjug/AP

Društvo

RATKO MLADIĆ ŽIVOTNO UGROŽEN?! Ima upalu pluća, srce slabo, ne može da govori duže od dva minuta!

Podeli vest

General Ratko Mladić (80) je u teškom zdravstvenom stanju i već šest dana se nalazi u bolnici u Holandiji

Mladić je u nedelju iz svoje pritvorske ćelije prebačen u civillnu bolnicu.

Tu je boravio nekoliko dana, a onda je vraćen u zatvor, u bolnicu. 

Njegov sin Darko Mladić ističe da general ima uplau pluća, vodu u plućima i srčanu slabost.

Foto: Tanjug/AP

general Ratko Mladić

- Za tu srčanu slabost ne znamo zbog čega se pojavila i da li je Ratko možda proteklih dana imao neki blaži infarkt. Nismo još dobili o tome nikakve nalaze - kaže Darko.

- Jedino nam je usmeno, telefonom, saopšteno da mu je rađen ultrazvuk srca i dato obećanje da će nam svi ti nalazi biti dostavljeni. Inače, pre nekoliko dana smo tek dobili medicinske rezultate za koronu, koju je preležao početkom avgusta. NJu je srećom nekako lako podneo i nije imao neke ozbiljnije simptome.

Foto: Printscreen TV Pink

Darko Mladić

Kako objašnjava, Mladiću se zdravstveno stanje pogoršavalo dramatično od maja.

- U teškoj je situaciji i čini mi se da je životno ugrožen. On više ne može sam da funkcioniše i neophodna mu je tuđa nega - kaže nam Darko. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija