• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2022

15:20

NE RADIM TAKVE STVARI DA BI SE O TOME PRIČALO! Vesić ponosan jer je mogao da pomogne poznatoj rukometašici: Ona je divna žena

Beograd.rs

Društvo

NE RADIM TAKVE STVARI DA BI SE O TOME PRIČALO! Vesić ponosan jer je mogao da pomogne poznatoj rukometašici: Ona je divna žena

Podeli vest

Član Predsedništva SNS i narodni poslanik Goran Vesić, još jednom je pokazao svoju humanost na delu

On je na svom Fejsbuku objavio kako nikada nije želeo da govori o ljudima kojima pomaže, ali sada, kada je Svcetlana Kitić potegla javno tu priču, Vesić je priznao da je ponosan jer je bio u prilici da pomogne.

- Nikada nisam hteo o ovome da govorim jer ne pomažem ljudima da bi se o tome pričalo. Sada kada je Svetlana Kitić to javno rekla mogu samo da kažem da sam ponosan jer sam mogao da pomognem najboljoj rukometašici sveta i divnoj ženi. I to je tako - dodao je on uz nedavnu izjavu Svetlane Kitić koja glasi:

Veselin Vujović mi je rekao da će skupiti novac, ja sam rekla da neću. Nisam želela da uzimam novac. Ja sam zaslužila da mi neko pomogne kao što mi je Vesić pomogao. Vesić mi je pomogao da nađem banku koja bi mi refinansirala kredit. Prijatelji su bežali od mene kao da sam šugava. Tad sam razumela da jedino imam porodicu i dvoje troje prijatelja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija