• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2023

19:00

ZA 32.000 KUĆA OD 70 KVADRATA! PA DA LI JE OVO PRIMER, CENE PRESTAJU BITI PAPRENE?! Kad čujete u kom gradu iznenadićete se

facebook

Društvo

ZA 32.000 KUĆA OD 70 KVADRATA! PA DA LI JE OVO PRIMER, CENE PRESTAJU BITI PAPRENE?! Kad čujete u kom gradu iznenadićete se

Podeli vest

Sve je više na kojim se prodaju nekretnine koje se nalaze u manjim sredinama, selima, ili u blizini velikih gradova, ali ipak na periferiji. I sve su popularniji! Ljudima je oakva opcija pristupačna i povoljna, a mogu da pronađu svoj mir daleko od gužvi i galame.

Među oglasima su neki zaista primamljivi, nekretnina je useljiva, pdobri su uslovi za život, opremljena, neretko su i tek renovirane. A cene, sjajne! Naravno da ima i oglasa koji su potpuno nerealni, ali to je dešavalo i u vreme kada cene nisu ovoliko privlačile pažnju. 

Jedan od oglasa u kom se prodaje vikend kuće u Petrovaradinu na Ribarskoj adi privukao je ogromnu pažnju. U oglasu se navodi da vikendica leži 70 metara kvadratnih u Udruženju sportskih ribolovaca Šaran, likacija Petrovaradin... Svima poznatija oblast pod nazivom Ribarska Ada.

Vikend kuća je spremna i čeka novog vlasnika, a prodavac Žile ističe da je za ovaj objekat potrebno izdvojiti 32.000 evra.

Foto: printscreen

Oglas iz Novog Sada

- Vikendica je od 70 metara kvadratnih, lokacija Šaran Petrovaradin, Ribarska Ada... Vikendica ima tv, struju, vodu, internet, video nadzor - počinje prodavac, a u uslovima koje pruža dodaje:

- Pvc stolarija, izolacija, novi krov, nova terasa, kovana ograda... Vikend kuča je spremna za stalni život, dolazak preko vikenda i nalazi se 4 km od centra Novog Sada i fakulteta.

Pogledajte u galeriji šta prodavac nudi:

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija