• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: PR

11.04.2023

15:07

Ovog proleća obradujte svoj automobil kasko polisom!

Dunav osiguranje

Društvo

Ovog proleća obradujte svoj automobil kasko polisom!

Podeli vest

Pravilno održavanje automobila je ključno za njegovu dugovečnost, a posebno važno za vašu i bezbednost svih ostalih učesnika u saobraćaju. Delimo sa vama par saveta kako da vaš automobil ostane što duže u top formi.

„Kasko“ pre svega! - Ovog proleća obradujte svoj automobil zaključivanjem polise kasko osiguranja u okviru prolećne akcije Kompanije „Dunav osiguranje“ i tako ostvaritite 15% popusta na visinu premije osiguranja, ukoliko je vaš automobil nov, odnosno 10 % popusta na visinu premije osiguranja za polovna vozila, uključujući i obnovu osiguranja.

Redovni pregledi – Rutinsku negu automobila možete obaviti i sami, ali za ozbiljniji tretman su potrebni obučeni tehničari. Zato vozilo obavezno poverite njima, kako bi na vreme dijagnostikovali problem i blagovremeno sanirali moguće kvarove! Tehnički pregled vozila, osim što je zakonska obaveza vlasnika, obuhvata i kontrolu ispravnosti svih uređaja na vozilu. Samo vozilo koje je prošlo tehnički pregled i dobilo potvrdu o ispravnosti, može da bude registrovano. Nakon provere tehničke ispravnosti vozila i zaključivanja polise osiguranja od auto - odgovornosti, ovog proleća vlasnike motornih vozila prilikom zaključivanja polise kasko osiguranja čeka i iznenađenje u vidu poklon vaučera u vrednosti od 4.000 dinara, koji mogu iskoristiti u mreži „Dunav auta“ za potrebe trehničkih pregleda, ali i za usluge auto - kozmetike, nabavku auto-guma i slično.

Pripremite se za duži put - Pre odlaska na put proverite akumulator automobila i uverite se da su kablovi i kontakti dobro zategnuti. Povremeno kontrolišite nivo vode u akumulatoru. S obzirom na to da se i nožne i ručne kočnice koriste u svakodnevnoj vožnji, važno je održavati ih u dobrom stanju, jer su ključni faktor za bezbednost. Pre polaska na put veoma je važno pregledati i gume. Treba ih prilagoditi vremenskim uslovima, što ste u zakonskoj obavezi da učinite dva puta godišnje. Takođe, rutinska provera i zamena ulja u automobilu je od suštinskog značaja za održavanje motora u radnom stanju. Vaše je samo da se pripremite za put, ali poklonima tu nije kraj. Svi, koji tokom prolećne akcije zaključe kasko polisu „Dunav osiguranja“, za nova vozila dobijaju i gratis polisu pomoći na putu. Ova polisa pokriva sve osnovne rizike koji se mogu dogoditi na putovanju u Srbiji i širom Evrope i omogućava brzu putnu asistenciju koja je dostupna 24/7.

Poliranje i voskiranje - Dodajte i ovaj savet za negu automobila na listu. Može se raditi mnogo ređe od pranja automobila i obično se preporučuje dva ili tri puta godišnje. Na taj način uklonićete ogrebotine i neravnine, ali i zaštititi i održavati površinski sloj automobila. Voskiranje takođe štiti prozirni premaz i boju od elementarnih nepogoda i insekata.

Neka vaš put prođe bez nezgode! - Saobraćajne nezgode mogu ostaviti velike posledice; kako materijalne tako i nematerijalne. Sigurnost putnika i vozača je najvažnija i zato je poželjno da neizostavno budete osigurani! Kod saobraćajnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom i bez povređenih, učesnici mogu popuniti Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi. U slučaju većih materijalnih šteta i povreda putnika, obavezno je da pozovete policiju koja će izvršiti uviđaj.

Pored brojnih pogodnosti za ugovaranje auto-kaska u ovoj prolećnoj akciji moguće je ostvariti i dodatne popuste na premiju osiguranja od auto - nezgode i pomoći na putu. Zaključivanjem ovih polisa, ostvarujete popust od 30 % na premiju osiguranja izabranog paketa pomoći na putu za polovna vozila, kao i na osiguranja od auto- nezgode. U slučaju da se ove dve polise zaključuju istovremeno, odobrava se popust od čak 50% na premiju osiguranja!

Održavanje automobila verovatno nije najuzbudljivija stavka na vašoj listi obaveza. Ne morate da budete zaljubljenik u održavanje automobila ili da o tome posedujete znanja, dovoljno je da izdvojite malo vremena za rutinski pregled i ukažete poverenje „Dunav autu“!

April je pravo vreme za to, jer sve je moguće na proleće, a naročito pokloni i popusti!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija