• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2023

12:44

Porodica Cvetić se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji! Jovan je uhapšen zbog hrvatske poternice, a njima je potrebna naša pomoć! (FOTO)

Insajder

Društvo

Porodica Cvetić se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji! Jovan je uhapšen zbog hrvatske poternice, a njima je potrebna naša pomoć! (FOTO)

Podeli vest

Jovan Cvetić (56) uhapšen je Grčkoj po hrvatskoj poternici za delo ratni zločin, koji nije učinio, a njegova porodica se sada susrće sa velikim finansijskim problemima.

Njegova supruga Svetlana Cvetić u gostovanju na Informer TV istakla je da je njen suprug samo branio otadžbinu, kao i da je njegova savest čista. Isto tako, rekla je da su oni već par puta prelazili na tom mestu granicu i da nikada nije bilo problema.

Porodica Cvetić se sada susreće sa velikim finansijskim problemima. Pored kredita u iznostu od 6.900 eura, koji su podigli za kuću, njihova ćerka se bori sa astmom, a Svetlana radi fizičke poslove za minimalac i njena plata nije dovoljna da pokrije sve troškove.

Njima je potrebna naša pomoć! Porodica moli sve građane koji su u mogućnosti da im finansijski pomognu da to učine preko sledećeg broja računa: 200-3213540101033-92.

Foto: Informer.rs

 

Kako kaže naša gošća, one nemaju prava da pozovu Jovana, već samo on njih. Kako bi ostali u kontaktu, moraju da šalju novac Jovanu, a jedan minut iz pritvora u Solunu košta čak osam eura. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija