• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

01.08.2023

11:11

Posle rekordnih temperatura - stiže osveženje! Ovo leto je vrelo, ali postoji način da izbegnete toplotni udar!

AdmiralBet

Društvo

Posle rekordnih temperatura - stiže osveženje! Ovo leto je vrelo, ali postoji način da izbegnete toplotni udar!

Podeli vest

Prethodnih nedelja zabeležene su rekordne temperature u gradovima širom Srbije. Ne pomažu ni klima, ni ventilator, na bazenima je gužva, a more i nije baš toliko blizu. Srećom, postoji rešenje za sve naše brige, koje će nam ulepšati leto i pomoći nam da prebrodimo vrelinu koja nas okružuje.

Naime, ovog leta će nas zapljusnuti talas svežine u vidu promo koda SLOT30, koji sa sobom donosi 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana do kraja avgusta. Kladionica AdmiralBet je spremila ovu promociju kako bi ublažila eru globalnog otopljenja u kojoj se nalazimo, a rashlađenje je dostupno svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs.

Ukoliko nemate otvoren nalog, potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta kako bi kompletirali registraciju, a možete je izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, i to nije sve. Odmah po registraciji, svim novoregistrovanim igračima sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Pored navedenih promocija, AdmiralBet je pripremio još mnoštvo drugih aktivnosti za sve ljubitelje slota, igara uživo, virtuala i sportskog klađenja. Jedna od tih je Letnja trka u visinama u najpopularnijoj virtuelnoj igri, Aviator, gde će pored standardne Kiše freebeta svake nedelje 20 pilota koji najduže održe svoje avione u vazduhu podeliti 100.000 dinara. Uz to, svi oni koji vole da se klade na svoje srećne brojeve i omiljene loptice mogu da računaju i na promo kod LUCKY koji garantuje 25% bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana, takođe do kraja avgusta. Dodeljeni bonus se može iskoristiti na virtuelnim igrama Lucky Balls i Lucky Greek od Elbet provajdera, kao i Lucky Six, Next Six i Luckyx od Nsofta.

Takođe, s obzirom da se nalazimo na samom početku avgusta, važno je podsetiti da svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da porade na svom članstvu u Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ukucajte promo kod, pokupite slot bonus i uživajte u najboljim slotovima do kraja leta, samo u AdmiralBetu!

Upozorenje:
U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija