• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2024

13:36

Da bi ste bili sa njom morate debelo da odrešite kesu! Evo koliko košta veza sa ovom devojkom: Slošiće vam se kada vidite cifru (FOTO)

Shutterstock

Društvo

Da bi ste bili sa njom morate debelo da odrešite kesu! Evo koliko košta veza sa ovom devojkom: Slošiće vam se kada vidite cifru (FOTO)

Podeli vest

Jedna objava na društvenim mrežama podelila je Srbiju!

Naime, kako jedna korisnica društvene mreže "X" objavila, njen budući dečko će morati da finansira njene potrebe i određene prohteve. 

I sve bi to bilo u redu u određenim granicama normale, međutim, kako je navela ova korisnica, njenog budućeg dečka bi ona mesečno koštala paprenih 104.000 dinara u početku, a potom čak 154.000 dinara.

- Šta će moj budući dečko plaćati - napisala je ona. 

Kako se vidi na slici, ova devojka je temeljno sastavila kompletan spisak svojih mesečnih potreba među kojima se nalaze i nokti od 6.000 dinara, depilacija od 20.000 dinara, kao i nova odeća od čak 25.000 dinara.

Ova objava pokrenula je pravu lavinu komentara, i dok su se jedni složili sa ovom računicom, drugi su se zapitali da li se ovakvi tretmani toliko isplate.

"Sve, sve, ali kako depilacija mesečno 20.000 dinara?"

"Ukoliko bi ukinula solarijum, morao bi da plaća egzotična putovanja kako bi pocrnela, tako da je ovo potpuno skromno"

"Zaboravila si i putovanja svakog meseca, a očigledno se kod tebe pokloni podrazumevaju svakodnevno"

"Pravo pitanje je šta mu ti nudiš za sve ovo? Verovatno paštetu za ručak i ništa više!"

"Ova objava je zapravo tužna. Današnjica je tužna. Za ove pare, uz devojku kojoj ne treba ništa od navedenog, svaki muškarac bi uživao.. Ovako i na ovaj način može samo da se nađe jedno - sponzor bez grama ljubavi"

"Ovo što ti traziš nije dečko, nego sponzor, pa je onda pravo pitanje šta si ti?" glasili su samo neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija