• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2024

19:49

Zbog greške u "Slagalici", društvene mreže gore: "Mislio sam da se vama to nikada neće desiti" (VIDEO)

printscreen

Društvo

Zbog greške u "Slagalici", društvene mreže gore: "Mislio sam da se vama to nikada neće desiti" (VIDEO)

Podeli vest

Gledaoci širom Srbije koji pomno prate najdugovečniji kviz "Slagalica" koji se emituje na Prvom programu RTS-a, sinoć su uočili nepravilnost koja je podigla veliku buru na društvenim mrežama.

Igra "Skočko" koja je jedna od omiljenih igara publike u "Slagalici" sinoć je, najverovatnije usled greške kompjutera, podigla veliku prašinu budući da je takmičar Miroljub oštećen tokom pogađanja kombinacija. Naime, on je već u prvom pogađanju dao tri tačne pozicije, i preostalo mu je samo da poređa pravilno još jedan simbol.

 

 

Tri simbola za koja je mislio da je pogodio, ponovio je i u drugoj koloni. Tom prilikom, iako je sve bilo isto, program je dao odgovor da je samo dva simbola pogodio, dok je treći na pogrešnom mestu.

- Tri pogođena, jedan nije na mestu - saopštila je i voditeljka kviza.

Ovo se kasnije ispostavilo kao greška.

Gledaoci pobesneli

Naime, već u trećem polju Miroljub je ponovio kombinaciju sa tri pogođena mesta iz prve kolone, da bi u četvrtom, dodajući simbol skočka, dao dobitnu kombinaciju, te osvojio 15 poena. Miroljub je kasnije, na kraju igre i odneo pobedu.

Upravo ta greška je bila povod da se na društvenim mrežama podigne bura.

"Sasvim nova greška "Slagalice", "Mislio sam da se ovakav promah "Slagalici nikada neće dogoditi", "Slagalica propo", samo su bili neki od komentara nezadovoljnih gledalaca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"
Društvo

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"

Budućnost omiljenog srpskog doručka, masnog bureka, mogla bi u nekim narednim godinama biti veoma upitna jer je sve manje mladih koji se odlučuju da zavrnu rukave i isprljaju ruke brašnom, uljem i mesom. Iako je plata dobra, u prestonici i oko 1.000 eura, sve je uzalud. Čast ovog specijaliteta najčešće brani stara garda, skoro pred penzijom.

19.05.2024

14:53

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija