• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA

04.06.2024

16:30

Na sabor u Guču samo uz "vizu"! Evo ko će moći da se takmiči

RINA

Društvo

Na sabor u Guču samo uz "vizu"! Evo ko će moći da se takmiči

Podeli vest

Pripreme za Sabor trubača u Guči su u punom jeku, a nakon sastanka organizatora Sabora i predstavnika predtakmičarskih centara, utvrđeni su termini održavanja predtakmičenja za ovu godinu.

Kao i svake godine, trubački orkestri prijavljeni u svojim predtakmičarskim centrima imaće priliku da prikažu svoje umeće, a samo najbolji dobiće „vizu“ za Guču na Finalno takmičenje seniorskih trubačkih orkestara u okviru 63. Dragačevskog sabora trubača, kažu za RINU u TO Dragačevo.

 Prvi trubački megdan zakazan je u petak, 7. juna, u Boljevcu. To će biti 26. Predtakmičenje trubača Istočne Srbije.

Nakon Boljevca predtakmičarski centri za 2024. godinu i njihovi termini održavanja su Kovačica 23. jun, Surdulica 13, 14. jul i Zlatibor 18. jul

Ovogodišnji dragačevski Sabor trubača održaće se u periodu od 1-4. avgusta, s tim što je 1. avgust predsaborski dan, dok će zvanično 63. Dragačevski sabor početi 2. avgusta podizanjem saborske zastave a završiti se 4. avgusta velikim Finalnim takmičenjem najboljih trubačkih orkestara Srbije koji su plasman u Guču obezbedili iz svojih predtakmičarskih centara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija