• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf.rs

01.07.2024

19:11

U ovom delu Srbije za pola sata počinju pljuskovi! Zna se gde će i kad da udari nevreme

Društvene mreže

Društvo

U ovom delu Srbije za pola sata počinju pljuskovi! Zna se gde će i kad da udari nevreme

Podeli vest

U Srbiji je i dalje vedro i vrelo, a temperature su danas dostigle 36 stepeni.

Istovremeno, jake grmljavinske oluje već pogađaju severne predele Hrvatske, a trenutno (19.02) se premeštaju preko Slavonije.

Oko 19.30 jak grmljavinski sistem iz Slavonije ući će preko Dunava na teritoriju Srbije, a prva na udaru naći će se Bačka. Dakle, pred sam kraj dana Bačku će iz Slavonije zahvatiti snažan grmljavinski sistem sa lokalno obilnim pljuskovima i grmljavinom.

Biće moguće i oluje. Sistem će se potom premeštati dalje ka istoku, odnosno ka Banatu.

U ostalim predelima Srbije i u Beogradu i dalje će biti vedro i veoma toplo vreme, a pogoršanje se očekuje kasnije tokom večeri i tokom noći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija