• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. R.

24.07.2024

10:41

Ova beba nije mogla da čeka! Mama je rodila u vozilu Hitne pomoći! Kod kuće je čekaju tri brata!

Shutterstock

Društvo

Ova beba nije mogla da čeka! Mama je rodila u vozilu Hitne pomoći! Kod kuće je čekaju tri brata!

Podeli vest

Trudnica iz mesta Žabar kod Šapca porodila se rano jutros u sanitetu hitne pomoći Doma zdravlja "Dr Draga Ljočić" u putu ka bolnici.

Beba je zaplakala čim je stigla na ovaj svet zahvaljujući i prisebnim i profesionalnim doktorkama Ivani Čolić i Oliveri Pantelić, kao i medicinskom tehničaru Stefanu Kneževiću i vozaču Stefanu Maleševiću.

Foto: G. R. /FB

Beba je došla na svet zahvaljujući doktorkama Ivani Čolić i Oliveri Pantelić i osoblju ekipe Hitne pomoći koje je majku vozilo u porodilište

 

Oni su posle uspešne intervencije podelili radost sa majkom kojoj je naslednica četvrto dete posle tri sina.

- Hitna služba je primila poziv oko 6,30 da je trudnici krenuo porođaj i odmah se uputili na teren. U povratku iz sela, blizu bolnice u Ulici vojvode Janka Stojićevića majka se porodila. Obavili smo klemovanje i presekli pupčanu vrpcu, a par minuta kasnije majka i beba su smeštene u porodilište - rekli su u hitnoj pomoći.

- U našem odgovornom, stresnom i teškom poslu često ima neprijatnih i bolnih situacija, ali i lepih trenutaka kao što je ovaj, koji su za pamćenje - rekla je mlada doktorka Ivana Čolić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija