• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2024

10:43

Srbin posetio Japan, pa spavao u kapsuli! Cena noćenja 20 evra, a evo kako to izgleda! Ovo je jedina mana (VIDEO)

TikTok video printscreen

Društvo

Srbin posetio Japan, pa spavao u kapsuli! Cena noćenja 20 evra, a evo kako to izgleda! Ovo je jedina mana (VIDEO)

Podeli vest

Poznato je da u Japanu postoje hoteli kapusle za spavanje, a Marko Matić je proveo noć u jednom od takvih hotela.

Sa korisnicima Tiktoka podelio je svoje iskustvo i dočarao kako ti hoteli i kapsule zapravo izgledaju.

- Večeras spavam u kapsula hotelu da vi ne biste morali. Ovaj hotel u kome ja spavam večeras je u Nagoji, a u Japanu ih ima preko 100. Takođe postoji priča da u ovim hotelima u Japanu spavaju muškarci koji su previše pijani da bi se vratili kući - ispričao je Marko.

@_matic.marko_

KAKO IZGLEDA SPAVATI U KAPSULI??? 🇯🇵 ♬ original sound - Marko Matić

Dodao je i da to rade zato što im je jeftinije da plate 20 evra noć u hotelu, nego da se vrate taksijem, s obzirom da je taksi u Japanu nenormalno skup.

Kapsule su zapravo veoma prostrane unutra iako ne deluju tako i baš je udobno spavati u njima. Kupatila nažalost morate deliti sa drugim osobama iz hotela, ali su tuševi zatvoreni od poda do plafona tako da ipak imate neku privatnost - naveo je Marko.

Rekao je i da se na recepciji dobija kartica sa brojem ormarića koji je ujedno i broj kapsule u kojoj spava.

- Nakon spavanja ujutru sam otišao u 7-Eleven da doručkujem. Da, ako niste znali neke prodavnice u Japanu imaju poseban odeljak samo gde se može jesti hrana. Takođe imaju i mikrotalasne da zagrejete hranu - podelio je Marko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija