• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2024

14:33

Porodica iz Srbije na mukamo u Grčkoj! Dele terasu sa bakom i dekom: "Oni su dobri ljudi, ali to što jedu je nepodnošljivo!" (FOTO)

Shutterstock

Društvo

Porodica iz Srbije na mukamo u Grčkoj! Dele terasu sa bakom i dekom: "Oni su dobri ljudi, ali to što jedu je nepodnošljivo!" (FOTO)

Podeli vest

Jednoj porodici iz Srbije doslovce je preseo odmor u Grčkoj i to zbog luka!

Naime, ova porodica letuje u Pefkohoriju, a u sobi do njih borave i baka i deka iz Srbije, ali oni konstantno jedu luk.

- U sobi do nas borave baka i deka iz Srbije. Dobri ljudi, uvek se javljaju, ne čuju se. Ali. Ja u životu nisam videla da neko jede toliko luka, i cvenog i belog. Terase su nam spojene, rešo na kojem kuvaju i sto na kome jedu su do naše - požalila se ova porodica na Fejsbuk grupi "Grčka uživo".

Navodi da ne mogu ni na terasi da sede od tog mirisa.

Odvratno mi je ujutru, pošto jedu sardinu i sve to iseckaju. Da li mogu da se žalim posrednicima između nas i vlasnika apartmana na njih, budući da taj miris jako smeta. Moram da kažem i da kada luk očiste sve bacaju u kesu koju već tri dana nisu praznili. Možda vama nije strašno, al meni jako smeta i baš sam u problemu - dodali su oni.

Foto: Printskreen

 

Korisnici su ipak stali u odbranu bake i deke.

Mislim da su baka i deka u većem problemu, zato što ste im Vi komšije na letovanju - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica ih je savetovala da im lično kažu bar kesu da isprazne.

- Teško da možete da utičete na to šta će ko da jede - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"
Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

03.08.2024

12:45

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija