• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

11:49

Oglasio se direktor Fonda PIO: Saopštio je građanima sjajne vesti!

informer

Društvo

Oglasio se direktor Fonda PIO: Saopštio je građanima sjajne vesti!

Podeli vest

Stigao je pozitivan Izveštaj o reviziji Završnog računa Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Direktor PIO fondaRelja Ognjenović, oglasio se juče putem svog Instagram naloga kako bi sa svojim pratiocima i penzionerima, odnosno osiguranicima, podelio najnovije informacije.

Naime, kako je naveo, stigao je pozitivan Izveštaj o reviziji Završnog računa Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2023. godinu Državne revizorske institucije.

Foto: Shutterstock

 

Saopštenje prenosimo u celosti:

Državna revizorska institucija već treću godinu zaredom, nakon revizije Završnog računa Fonda, daje mišljenje da su svi finansijski izveštaji pripremljeni po svim materijalno značajnim pitanjima u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu i ostalim propisima koji se odnose na finansijsko poslovanje korisnika budžetskih sredstava, korisnika organizacija za obavezno socijalno osiguranje i budžetskih fondova.To znači da i u izveštaju koji je DRI dala za 2023. godinu, nisu utvrđene nepravilnosti, te da DRI nije dala preporuke za dalje postupanje, navodi se u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Prvo zlato za Srbiju u Parizu!
Ostali sportovi

Prvo zlato za Srbiju u Parizu!

Srpski reprezentativac u parastreljaštvu Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na Paraolimpijskim igrama u disciplini R9, miks, 50 metara, puška, ležeći stav, klasa SH2.

04.09.2024

16:11

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija