• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

02.10.2024

15:49

Vršnjačko nasilje ne jenjava! Dečaku (10) vršnjaci polomili nos, pokrenut disciplinski postupak!

Informer

Društvo

Vršnjačko nasilje ne jenjava! Dečaku (10) vršnjaci polomili nos, pokrenut disciplinski postupak!

Podeli vest

Desetogodišnjaka u Mladenovcu udario je vršnjak posle nastave i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Kako direktor Osnovne škole "Momčilo Živojinović" Miljan Novović ističe za "Blic", sukob se dogodio van školskog dvorišta, ali je škola preduzela sve neophodne mere.

- Posle nastave, van školskog dvorišta, došlo je do sukoba među đacima, kada je dečaku 5. razreda naneta povreda. Prvo je došlo do verbalne rasprave, a onda je petaka udario dečak, koji je to i priznao. Naneo mu je prelom nosne kosti - rekao je direktor.

 

Foto: Informer

 

 

Škola je za slučaj vršnjačkog nasilja saznala preko platforme "Čuvam te", nakon čega je odmah pokrenut disciplinski postupak, kaže direktor.

- Prijavu smo videli na platformi "Čuvam te" i odmah pokrenuli disciplinski postupak. Obavestili smo i policiju i dostavili im i snimke nadzornih kamera - ističe Novović za "Blic".

Kako je dalje objasnio, nakon pokretanja vaspitno-disciplinskog postupka svi učenici su u pojačanom vaspitnom radu, a odluka, koju će doneti komisija nakon 20 dana, zavisi od ponašanja učenika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija