• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

14.04.2023

17:42

Nebojša Bakarec: Ko je sve iz vrha SSP povezan sa klanom?

printscreen

Kolumne

Nebojša Bakarec: Ko je sve iz vrha SSP povezan sa klanom?

Podeli vest

Baš danas 14.4.2023., na Veliki petak, Marinika T.C.Z. je lansirala svoju Tviter poslanicu, kad joj vreme nije, koja glasi: „CG,BiH hapse sve za koje je Europol iz Sky app dao podatke o org.kriminalu (droga,oružje). Padaju i sudije,policajci, funkcioneri Vlade. Kod nas samo “bodyguard” Belivuk sa par kriminalaca i sitnih policajaca. Samo Srbija ne istražuje ko je sve iz vrha države povezan sa klanom“. Marinikinu „poslanicu“ su odmah objavili N1 i NovaS.

Foto: printscreen

Marinika ima amneziju, pa se ne seća da je država Srbija bez milosti još 2021. pohapsila ceo srpski ogranak Zvicerovog klana, u liku Belivuka, Miljkovića i desetina njihovih saradnika. Marinika ima amneziju pa je zaboravila da je srpska policija u saradnji sa francuskom, provalila celu „Sky app“. Marinika ima rupu u sećanju, pa je zaboravila da je Srbija hapsila i smenjivala desetine policajaca i funkcionera, zbog veza sa kriminalcima. U vreme vlasti Marinike, Đilasa i Tadića, oni su nezakonito proganjali i otpuštali hilade sudija i tužilaca, jer nisu bili po volji žutoj hunti do 2012.

Foto: printscreen

Da parafraziram onu pesmu „Maro, Maro, od „bisera“ grano. Sedi Mara na Tviter studencu, svoje Tvitove otkrila je zdencu. Sluzavo ih orosila Mara, Tvitove je svoje oplakala“. Marinika je izvršila permutaciju, pa je, sigurno greškom, umesto „iz vrha SSP“ navela „iz vrha države“. Niko iz vrha države nije povezan sa klanom. A u vrhu SSP imamo obilje „veza“ sa klanovima. Ja nemam amneziju pa se sećam ko je sve iz vrha SSP povezan sa klanom. Evo samo nekih primera:

Foto: printscreen

1. Vladimir Jovanović, alijas Vladimir Mrđić alijas Vlada Japanac. Dragan Đilas se 25.11.2020. sastao i slikao sa kriminalcem Vladom Japancem, ispred prostorija Đilasove SSP, u Kralja Milana. Vlada Japanac se prvi put pominje u „Beloj knjizi“ MUP-a još 2001. kao pripadnik Zemunskog klana. Nekoliko sati posle sastanka sa Đilasom, Vlada Japanac je uhapšen i mediji su izvestili da ga čekaju 4 godine zatvora. Uhapšen je na osnovu međunarodne poternice i to zbog izdržavanja zatvorske kazne od 2 godine i 10 meseci zbog krivičnog dela iznude, i godinu i tri meseca zbog sprečavanja službenog lica u izvršenju službene radnje. Vlada Japanac ima ozbiljan i bogat kriminalni dosije u kojem su brojna teška krivična dela. U zatvorima je proveo niz godina.

Foto: printscreen

2. Milutin Bakić, jedan od najbližih Đilasovih stranačkih saradnika, uhapšen je 30.04.2020. zbog toga što je švercovao 66 kilograma marihuane. Ovaj narko-diler je uhapšen u trenutku dok je kamionom prevozio pet putnih torbi sa drogom spakovanom u 114 paketa. On se teretio da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Foto: printscreen

3. Milan Dabović, bivši šurak Dragana Đilasa, uhapšen je 16.09.2016. na Brankovom mostu sa 2,4 kilograma čistog kokaina. Dabović je osuđen na 6 godina zatvora, i služi kaznu zatvora. Đilas ga je više puta posećivao u zatvoru i nosio mu potrepštine i hranu.

Foto: printscreen

4. Novak Filipović, član Glavnog odbora Đilasove SSP, iz Pančeva, decenijski prijatelj Marinike Tepić, je hapšen pod optužbom za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom hapšenja je zaplenjeno 1,4 kilograma droge, i velika količina municije.

Foto: printscreen

5. Dušan Jeremić. Mediji su 30.07.2021 izvestili da je osuđivani nasilnik Dušan Jeremić, pripadnik obezbeđenja lidera SSP, Dragana Đilasa. Jeremić je član SSP. Dušan Jeremić se time javno hvalio na društvenim mrežama i u medijima. Na fotografijama sa protesta SSP, Đilas i Marinika su se više puta našli u društvu Dušana Jeremića koji je osuđivan zbog više krivičnih dela, zbog čega je boravio u zatvoru.

Foto: printscreen

6. Stevan Jeremić, brat Dušana Jeremića. Mediji su 30.07.2021 izvestili da je Stevan Jeremić, pripadnik obezbeđenja lidera SSP, Dragana Đilasa. Jeremić je član SSP. Stevan Jeremić se time javno hvalio na društvenim mrežama i u medijima. Na fotografijama Marinika se više puta našla u društvu Stevana Jeremića.

Setimo se samo 9, od 50 Đilasovih saradnika koji su tokom godina hapšeni i optuživani za najteža krivična dela:

1.Aleksandar Bijelić, bivši Đilasov Gradski menadžer, hapšen zbog sumnje da je oštetio budžet Beograda za 6 miliona evra, u aferi rekonstrukcije Bulevara.

2. Zvonimir Nikezić, finansijski konsultant, hapšen je pod optužbom za produženo krivično delo zloupotrebe položaja odgovornog lica u podstrekavanju, a u vezi sa aferom „Azotara“ Pančevo. Zvonimir Nikezić je otac Dušana Nikezića, koji je leva Đilasova ruka i predsednik Odbora za privredu i finansije SSP.

3. Bojan Milić, bivši Đilasov predsednik opštine Rakovica, bivši direktor „Infostana“ hapšen je zbog sumnje da je oštetio preduzeće „Pionirski grad“ za 19,3 miliona.

4. Aleksandar Stamenković, bivši generalni direktor JKP „Gradska čistoća“ bio je hapšen zbog sumnje da je oštetio državu za 169 miliona u aferi „Podzemni kontejneri“.

Foto: printscreen

5. Nenad Milenković, bivši Đilasov predsednik opštine Novi Beograd, bio je hapšen pod sumnjom za niz malverzacija kojima je oštetio opštinu Novi Beograd.

6. Dejan Čokić, bivši predsednik opštine Mladenovac, je bio hapšen pod sumnjom da oštetio opštinu Mladenovac za 29,5 miliona.

7. Vojislav Janošević, bivši predsednik opštine Surčin, je hapšen pod sumnjom za zloupotrebu službenog položaja, tešku više od 27 miliona dinara.

8. Danilo Bašić, bivši Đilasov predsednik beogradske opštine Palilula i Đilasov pomoćnik gradonačelnika, hapšen je 26.03.2021. u sklopu akcije borbe protiv kriminala u državi. On se sumnjiči da je deo građevinske mafije.

9. Branko Janković, bivši Đilasov direktor Agencije za javne nabavke grada Beograda. Mediji su objavli snimke sa sigurnosih kamera u prodavnici na jednoj benzinskoj pumpi, gde se vidi kako Janković krade čokoladice i gura ih u džepove u pantalona.

Foto: printscreen

Evo i poslednjeg slučaja, u koji je umešana Marinika lično. Marinika godinama ćuti o jednom notornom slučaju, ćuti o saobraćajnoj nesreći koju su izazvali ona i njen suprug. Taj udes se dogodio 29. januara 2015. godine, oko 17.30, u Novosadskoj ulici u Temerinu, kod broja 8. „Srpski Telegraf" i portal „Republika su izvestili da je tadašnja Pajtićeva pokrajinska Sekretarka za sport i omladinu, Marinika Tepić, danas potpredsednica SSP, učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njen suprug udario automobilom pešaka u Temerinu. Pešak Tomislav Kovačević iz Bačkog Jarka je tada teško povređen i zbrinut je na hirurškom odeljenju KC Vojvodine u Novom Sadu. Suprug Sekretarke za sport i omladinu je na merenju alko-test aparatom, oko sat vremena posle udesa, imao 0,13 miligrama alkohola u krvi. Takođe, postoji osnovana sumnja da je Sekretarka preko pokrajinskog premijera Pajtića, isposlovala da se njenom suprugu ne radi analiza krvi, što je inače uobičajena procedura kad god je u pitanju nesreća u kojoj je neko povređen. U policijskom zapisniku konstatovano je da su uslovi za vožnju bili idealni. Kako se navodi, put je bio prav, bez suženja, a kolovoz suv i čist. Folksvagen pasat Sekretarkinog supruga, je Kovačevića udario levim delom, a kada je policija stigla na lice mesta, konstatovala je da je Sekretarkin suprug nakon nesreće pomerao vozilo, sklonivši ga na zemljani deo pored puta. Žrtva Tomislav Kovačević, je vozilom Hitne pomoći odmah prevezen na KC Vojvodine, gde su mu konstatovane mnogobrojne teške telesne povrede i zadržan je na klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju. Tadašnji vrh pokrajinske vlasti je isposlovao da se u policijskom zapisniku konstatuje da je za udes kriv pešak Tomislav Kovačević. Kako je Pokrajinom vladala vlast žute hunte, čiji je važan deo bila Sekretarka (članica pokrajinske vlade), žuta hunta je isposlovala da postupak protiv Sekretarkinog supruga bude obustavljen.

Mariniki ću postaviti samo jedno pitanje. Zbog čega SSP ne istražuje ko je sve iz vrha SSP povezan sa klanom? Pametnom dosta!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mina

pre 1 godinu

Svi oni znaju ko je umešan iz njihovog vrha u kriminal samo neće da priznaju.

Bojan

pre 1 godinu

Bolje pitanje da se postavi ko iz SSP - a nije povezan sa kriminalom?!

Njegoš

pre 1 godinu

Neka Marinika počisti kriminalce iz svoje stranke prvo

Bojana

pre 1 godinu

SSP ima 30 clanova i 300 godina robije izgleda!

Nemanja

pre 1 godinu

U SSP sve sami kriminalci, za šta dokazi postoje

Jelena

pre 1 godinu

Pravo pitanje je ko nije povezan sa kriminalom od ovih iz SSP - a!

Željko

pre 1 godinu

Neka Marinika prva ispriča svoje veze sa kriminalcima pre nego što nekoga optuži

Dragan

pre 1 godinu

Marinika i Djilas non stop u društvu kriminalaca

Bojan

pre 1 godinu

Marinika u svom stilu nastavlja sa baljezgarijama.

Viktor

pre 1 godinu

Ceo vrh SSP je do guse u kriminalu tako da nema "ko je" svi su povezani i svi imaju kajmaka na glavi.

Kića

pre 1 godinu

Država što pre da ispita veze Marinike i Djilasa sa osudjenim kriminalcima

Ružica

pre 1 godinu

Ау, како сте је матирали! Мариника, шта ћемо сад?

Djordje

pre 1 godinu

E bravo sto je Bakarec izneo ovo sto svi inace znamo, ali treba da se podseti narod malo.

Ivan

pre 1 godinu

Svi su oni povezani sa klanom!Bagra je u opoziciji!

Slobodan

pre 1 godinu

Kako nije SSP sramota, pola stranke im čine osudjivani kriminalci

Pera Detlić

pre 1 godinu

Hiljade sudija i tužioca koji su sudili časnoi pošteno, na hiljade donesenih presuda u "u ime zakona" i došao neko polupismen iz lokalnog odbora i određivao ko je podoban, ko nije. Hiljade porodica uništeno. Moj otac je bio nereizabranih sudija sa preko 25 godina radnog staža i hiljade presuda i to iz parnične materije jedne od najtežih. Doživeo moždani udar nakon nereizbora, a nakon njega i majka se razbolela, došao COVID, i nisu izdržali. Preminuli su u roku od dva dana, prvo otac, posle dva dana majka. To Vam "zutaći" nikada neću oprostiti. Toliko. Živeo predsednik. Živela Srbija.

Lazar

pre 1 godinu

SSP treba da preimenuje zvanje jer oni nisu stranka neko organizovana banda!

Vanja

pre 1 godinu

SSP je ogrezao u kriminal zato i napadaju drzavu kako bi pokusali da sakriju svoje prisustvo u tim mutnim vodama.

Miško

pre 1 godinu

Država što pre da istraži veze Marinike sa osudjivanim kriminalcima sa kojima se slika u javnosti

Jelena

pre 1 godinu

Sa njima nije povezan samo Eskobar izgleda! Fini neki i posteni ljudi!

Srdjan

pre 1 godinu

Tužilaštvo da se pozabavi Marinikom i Djilasom i da ispita veze sa kriminalcima sa kojima poziraju često

Bojana

pre 1 godinu

Kod njih nije povezana samo cistacica sa kriminalom!!!

Dejana

pre 1 godinu

Marinika ima amneziju! Ona slave zato sto je Cg uhapisla najjačeg Srpskog polticara u CG! Srbija nije zaboravila njihove kirmi prijatelje!

Aleksandra 60

pre 1 godinu

Mariniki je u opisu posla da lupa gluposti i da vodu uvek prebacuje na drugu vodenicu. Neka bude malo samokritična pa prvo preispita sebe i svoje rane radove pa tek onda pljune na nekoga.

Djordje

pre 1 godinu

E neka je neko i ove sto mi se pozivaju na patriotizam i postenje, izofirao!

Veljko

pre 1 godinu

Od dolasaka Vucica na vlast Srbija je ocistila svoje dvoriste od kriminala i to veoma dobro.

Bojana

pre 1 godinu

Marinika zaista ne bi trebalo da proziva nicije postenje jer vidimo da su oko nje sve same postenjacine!!!

Velja

pre 1 godinu

Drzava radi veoma efikasno svoj posao u borbi sa svim vrstama kriminala na taj nacin stiti i drzavu i narod.

Boris Spasic

pre 1 godinu

Djilasova bagra nikad kraja nema cudo da uz ovakvog olosa idu jos veci olose i crni Djilase

srbosjek Eda Bakareca

pre 1 godinu

Šta se brineš ustaški beskičmenjaku za Vučićev kartel i Rošavog, kad su tebi kao profesionalnom preletaču sva vrata otvorena ???

Aca

pre 1 godinu

Marinika saradjuje sa kriminalcima to svi znaju. Kokoska.

Ena

pre 1 godinu

Plaćena opozicija se služi svakodnevnim izmišljanjem laži protiv Vučića i SNS.

Nebojsa

pre 1 godinu

Cim je Vucic sve ove krimose pohapsio SSP nikako da dodje do vlasti nema ko da ih finansira nema ko da ide i preti po gradovima i selima jednostavno prepusteni su sami sebi da se bore na izborima.

Vera

pre 1 godinu

Marinika naveče vodu na svoju vodenicu, vešto izbegavajući da realno sagleda stvari. Ali ima ko sve to vidi.

Ena

pre 1 godinu

Plaćena opozicija se služi svakodnevnim izmišljanjem laži protiv Vučića i SNS.

Petra

pre 1 godinu

Marinika, Marinika misli da su svi koke nosilje pa da nam vređa inteligenciju! Građani Srbije pamte!

Vera

pre 1 godinu

Možda je spisak i veći, ali i ovo je dovoljan dokaz da je SSP povezan sa kriminalom.

Vera

pre 1 godinu

Marinika Tepić ima amneziju po pitanju svega što joj ne odgovara, a napada bez razloga i osnova.

Vojka

pre 1 godinu

Marinika je htela da poentira ali joj plan nije uspeo.To o cemu prica Srbija je zapocela a ostali samo kasne.

Ana

pre 1 godinu

Žalosno zvuči kada Marinka Tepić govori na ovu temu.

Slobodan

pre 1 godinu

Mozda bi trebalo istraziti, ali onda opet se dodje do ljudi iz bivse vlasti.

Vojka

pre 1 godinu

Uz mnogo hrabrosti i pre svih ostalih Srbija se uhvatila u kostac sa najvecom pretnjom drzavi i pohapsila azdaju od glave.

MarkoG

pre 1 godinu

Svi kriminalci na jednom mestu! Vucic je jedini ispravan covek i zato ga svi podrzavaju.

Nikola

pre 1 godinu

Marinika ima plitko pamcenje,jer su oni veliki krivci za sitaciu koja je dovela do formiranja klanova, a u poslednje vreme se drzava razracuala sa klanovima i jos se radi na tome.

Ana

pre 1 godinu

Marinka zaboravila šta se sve dešavalo za vreme njene vlasti.

Vojka

pre 1 godinu

Marinika je jako recita dok joj neko ne razotkrije zlu nameru koja napravi svaki njen spin.

Jelena

pre 1 godinu

Marinika je očigledno zaboravila da je njen Djilas bio povezan sa klanom još se i slikao sa jednim od njih. Slabo te sećanje služi Marinika,ali godine su tu pa ne zameram. A niko iz rukovodstva Srbije nije povezan ni sa kakvim klanom. Opet tupiš praznu slamu Marinika.

Vojka

pre 1 godinu

Kad covek pogleda spisak i ove slike opozicija bas ima zanimljivo drustvo za sve prilike.

Vojka

pre 1 godinu

Posto se oni bave likom i delom svakoga ko je ikad prosao pored Vucica bice lepo cuti objasnjenje za ovo njihovo drustvance.

Iva

pre 1 godinu

U Srbiji je primena zakona jedini način da se zaštiti država i građani od kriminala, a Vučićeva vlada sprovodi zakone i bori se protiv kriminala na svim nivoima.

Sanja

pre 1 godinu

Odlučnost Vučićeve vlade u borbi protiv kriminala i korupcije je ključna za očuvanje vladavine prava u Srbiji

Nina

pre 1 godinu

Srbija se pridržava principa vladavine prava i sprovodi zakone bez obzira na političke uticaje, što je potvrđeno hapšenjima visokih funkcionera i biznismena.

Relja

pre 1 godinu

Hapšenja koja je sproveo Vučićev režim u borbi protiv kriminala su dokaz da Srbija ne toleriše nezakonite radnje i da se vladavina prava primenjuje u svim segmentima društva.

Zoka

pre 1 godinu

Borba protiv kriminala i korupcije u Srbiji je prioritet Vučićevog režima, a hapšenja koja su sprovedena predstavljaju jasnu poruku da niko nije iznad zakona i da nema nedodirljivih

Miki

pre 1 godinu

Srbija se ozbiljno bori protiv kriminala i korupcije, što pokazuje da smo pravna država i da nećemo tolerisati nezakonite radnje

Bojan

pre 1 godinu

Marinika je opet nesto pomešala, kao onda u Moroviću. Kada joj se ukazala plantaža nečega, a ono bile koke nosilje. Žena je nepresušni izvor fantazije.

Mira

pre 1 godinu

Mariniki bi bilo bolje da se pokrije po usima, ona vrlo dobro zna ko je iz SSP povezan sa klanom.

Ana

pre 1 godinu

Marinka je zaboravna očigledno, mada smo svi navikli da ništa pametno od nje ne možemo ni da čujemo!

Tijana

pre 1 godinu

Nista me ovo ne cudi, slican se slicnom raduje...

Cecilija

pre 1 godinu

Sam vrh SSP od Djilas i Marinike pa i ostalih povezan sa mafijom.

Nebojsa

pre 1 godinu

Okupili su oko sebe najvece kriminalce i onda kao takvi nalaze za shodno da drugome moralisu, sramota.

Teodora

pre 1 godinu

Marinika, glasno lajes kad su drugi u pitanju a mudro cutis kad se tvoj kavez drma. C, c, c...

Aurora

pre 1 godinu

Vučićeva politika je jedina pravedna za našu domovinu Srbiju!

Sanja

pre 1 godinu

Kakav lider takvo i clanstvo, ovo me ni malo ne iznenadjuje.

Aca

pre 1 godinu

Lopovluk nije stran nekima iz opozcije samo da sruše našeg predsednika sa vlasti

rade

pre 1 godinu

Zarad šire javnosti a da se sve zna treba ove tvrdnje ispitati.

Nesa

pre 1 godinu

Najveci kriminalci i lopovi se okupljaju oko SSP, dokazano u proslosti a mozemo da vidimo i po ovom clanku da tu cvrsto stoji kontinuitet.

Alex

pre 1 godinu

Mnogo mutnih radnji je vezano za ovu mariniku,njenog riđeg šefa i SSP.

Slavica

pre 1 godinu

Da li postoji covek u toj stranci koji nije uhapsen ni jednom? Sve sami kriminalci.

nina

pre 1 godinu

Mnogo je oko ovog SSP nepoznatih činjenica koje treba ispitati.

Aca

pre 1 godinu

Oko ove partije SSP ima dosta likova koji se nalaze na raznim poternicama.Treba sve to ispitati!

olja

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji se bori protiv organizovanog kriminala dok opozicija ima jako lepe foto uspomene sa tim istim kriminalcima. Sami sebi uskaču u usta kada plasiraju ovakve laži pa onda isplivaju njihove slike koje svedoče upravo o tome da oni sa tim istim kriminalcima blisko sarađuju.

Rajka

pre 1 godinu

Bravo za odgovor,molim vas uvek uznesite sve cinjenice koje imate za ovu prodanu dusu Mariniku,koja glumi nevinasce.

Neno

pre 1 godinu

Baki samo oštro kao i uvek,šta oni tebi tu pametuju

Radoje

pre 1 godinu

Samo najveci mrzitelji Srbije i svega srpskog mogu na danasnji dan da daju ovakve izjave,Nebojsa hvala vam sto ste Mariniki objasnili ko je i gde joj je mesto.

vucicevic picka

pre 1 godinu

gnjido ljudska, mesto ti je u informeru zajedno sa smecem vucicevicem

Nebojša Bakarec: Skandal opozicije na Odboru za KiM Skupštine - Ne zanima ih Kosovo! (VIDEO)
Kolumne

Nebojša Bakarec: Skandal opozicije na Odboru za KiM Skupštine - Ne zanima ih Kosovo! (VIDEO)

Danas, 10.4.2023, održana je sednica Odbora za Kosovo i Metohiju, Skupštine Srbije. Autor ovog teksta je poslanik i član navedenog Odbora. Sednica je bila zatvorena za javnost. Decenijama unazad, uobičajeno je da bar polovina sednica ovog Odbora, bude zatvorena za javnost, u skladu sa tačkom 21. stav 1. Odluke o postupanju sa tajnim podacima, zbog bezbednosno osetljivih podataka u materijalu za sednicu, koji je označen određenim stepenom tajnosti. Na početku sednice bilo je prisutno 16 članova ili zamenika članova sa pravom glasa, i to 10 iz vladajuće koalicije, a šest iz opozicije. Odsutni su bili članovi koalicije „Nada“, francuski državljanin Miloš Jovanović i njegov zamenik Vojislav Mihailović.

10.04.2023

16:42

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija