• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mili Čolić

21.08.2023

09:28

ESTRADAnje! Mili Čolić: Prija broji i ne stoji!

Dejan Milićević

Kolumne

ESTRADAnje! Mili Čolić: Prija broji i ne stoji!

Podeli vest

Od istoka do zapada Prija je zakazala i rasprodala čak šest koncerata u tri regionalna centra!

Leto tokom kog su ove godine lile kiše i divljala temperatura prekidali su ozbiljni estradni skandali, ali i vesti iz šou-biznisa koje su i te kako bile vredne pomena. Bilo je mnogo slavlja, svadbi, rođendana i krštenja. Bilo je seks-skandala, tihih i glasnih rasprava i verbalnih ratova koji su punili portale i novinske stupce.

Foto: Dejan Milićević

 

 

Varljivo leto 2023. godine, da ga tako nazovem zbog čuvenog filma i vremenskih (ne)prilika, ostaće upamćeno po novim muzičkim albumima i koncertima. Neki su održani na početku leta, neki su samo zakazani za kraj ove godine, a kraj leta trebalo bi da obeleži baš ona.
Aleksandra Prijović izdala je pre dva meseca treći studijski album "Devet života". Zakazala je solistički koncert u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu. Turneju je simbolično nazvala "Od istoka do zapada". Kao mesta izabrala je Arenu u Beogradu i Zagrebu, a u Sarajevu izbor je pao na čuvenu Zetru. Treći album i tri važna grada regiona, koja su i za vreme Jugoslavije proizvodila najbolju muziku i najveće zvezde.

Foto: ATA Images

 

 

Rekao bi čovek šta mladoj muzičkoj zvezdi još treba sem regionalne turneje i koncerata koji su rasprodati u rekordom roku. Publika je ipak mislila drugačije. U Zagrebu su zakazane i rasprodate čak dve Arene, Zetra je odavno puna kao oko, a u Beogradu se dešava čudo.
Nakon prvog koncerta, koji je zakazan za 29. septembar, dodat je još jedan, 30. septembra. Ali i to je bilo malo. Zbog velikog interesovanja publike desio se i mali skandal. Prijovićeva je zakazala i treću Arenu u srpskoj prestonici, ali kako je prostor prebukiran, morala je da pristane na 28. septembar. U teoriji je to treći koncert i veliki uspeh vredan čestitanja, a u praksi je to odjednom postao prvi nastup u najvažnijoj šou-biznis hali Srbije.
Fanovi koji su kupili karte za prvi koncert odjednom su postali nezadovoljni jer će prisustvovati drugom, a svoj kritički stav i bes nisu krili na Tviteru, naravno. Uprkos video-snimku na kome je Aleksandra objasnila zašto treći koncert postaje prvi, bilo je onih koji su na nju i ovu odluku njenog menadžmenta osuli paljbu. Mene ako pitate, neosnovano i nepravedno.
Aleksandra Prijović se izvinila i naglasila da nije želela nesporazume i obećala da će sva tri koncerta biti posebna i za pamćenje. U to ne sumnjam. Fenomenološki, u ovoj priči je najvažnije da Prijovićeva beleži izuzetan uspeh u poslu kojim se bavi i radi najbolje što ume. Prijovićeva broji i ne stoji. Tri dana zaredom tokom kojih će pevati u Beogradu bez sumnje će Aleksandru Prijović staviti na spisak najvećih regionalnih zvezda, a njenom timu s pravom dati ideju da sledeće godine zakaže i Ušće.
Svedoci smo smene generacija na srpskoj šou-biznis sceni na kojoj, uprkos ludilu koje se dešava, ipak opstaju samo najtalentovaniji i najkvalitetniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija