• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.04.2020

14:06

BRUKO JEDNA! NE SAMO ŠTO LAŽEŠ, NEGO SE I LAŽNO IZVINJAVAŠ! Glavni urednik NIN Milan Ćulibrk dotakao dno!

Politika

BRUKO JEDNA! NE SAMO ŠTO LAŽEŠ, NEGO SE I LAŽNO IZVINJAVAŠ! Glavni urednik NIN Milan Ćulibrk dotakao dno!

Podeli vest

Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk, koji je sinoć u Utisku nedelje lažno optužio ministra odbrane Aleksandra Vulina da novcem iz budžeta kupuje novine i zatim ih deli obolelima od koronavirusa u privremenim bolnicama na beogradskom i novosadskom sajmu, danas je na Fejsbuk stranici tok nedeljnika objavio i lažno izvinjenje


Umesto da se kao čovek javno izvini zbog izrečene laži kojoj je naneo veliku štetu ugledu ministra odbrane, ali i redakcija većine dnevnih novina u Srbiji, Ćulibrk je lažno izvinjenje iskoristio za novi lažni napad na novinare Informera, Srpskog telegrafa, Kurira i Alo.

"Sinoć sam u Utisku nedelje, komentarišući izjavu ministra Vulina da oboleli od kovida-19, smešteni na Sajmu, mogu da čitaju tabloide Informer, Srpski telegraf, Kurir i Alo, izneo neproverenu informaciju da te primerke plaća Ministarstvo odbrane.

Ispostavilo se da te primerke vlasnici tabloida ne naplaćuju, već ih dele besplatno. Izvinjavam im se zbog ove nenamerne greške. Ali, ne sumnjam da država, brojne lokalne samouprave i javna preduzeća na druge načine parama poreskih obveznika finansiraju ove provladine tabloide...", napisao je sad već dokazani lažov Milan Ćulibrk.

Podsetimo, Ćulibrk je sinoć u Utisku nedelje doslovno rekao:

"Koliko je novca vanredno bez rebalansa budžeta internim preraspodelama od Ministarstva zdravlja otišlo Vulinu da bi on kupovao Alo, Kurir, Srpski telegraf, Informer i delio po sajmu. Ljudi jesmo normalni?"

Njemu je oćigledno strano da pojedine institucije, za razliku od njega i njegove kuće, pokazuju visok nivo društvene odgovornosti!

Dokaz za ovo može se naći na sajtu Ministarstva odbrane gde od 2. Aprila stoji javni i transparentni spisak svih donatora koji su želeli da pomognu obolelima, među kojima je i Informer! 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tomas gustafsson

pre 4 godine

Podržavam AV iz sve snage, ne zato što mi je on nešto specijalno mio i drag, već zato što godinama kao lokomotiva vuče Srbiju u bolju budućnost! Takođe, kao misleći čovek, gledam i slušam sve medije i sve političke opcije! Kako bi drugačije mogao da se opredelim ako ne čujem i drugu/sve strane u društvu? Ovo na TV N1 što vodi Olja B. gledao sam i sinoć(dok sam mogao) i samo mi nije jasno zašto ne promeni ime emisije u "Kuku-lele Vučić je na vlasti"? Mrzim Vučića, on je za sve kriv...i sve u tom smislu! PA, JESTE, KRIV JE ŠTO PETA KOLONA I ONI KOJI SU PRODAVALI SRBIJU ZARAD SVOG INTERESA TO VIŠE NE MOGU!!!

branko1

pre 4 godine

Pitam se samo kada će država početi da hapsi ove koji sire laži I uznemiruju javnost

sledeća vest

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija