• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

21:35

(VIDEO) STIDE SE SAMI SEBE! BRUKA SAVEZA ZA SRBIJU! Boris Tadić usred protesta poručio: Ko je ovo smislio, SLOMIĆU MU GLAVU!

Politika

(VIDEO) STIDE SE SAMI SEBE! BRUKA SAVEZA ZA SRBIJU! Boris Tadić usred protesta poručio: Ko je ovo smislio, SLOMIĆU MU GLAVU!

Podeli vest

Lider SDS i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić, sedeći sa delom ostalih lidera opozicionig SzS na stepeništu ispred Skupštine, priznao je da im to očigledno nije trebalo

Tadić je shvatio da ništa neće uraditi, pa je poželeo čak i da bije onoga ko ga je nagovorio na te budalaštine.

- Ko je ovo smislio, slomiću mu glavu. Polomiću mu sve kosti. U Šta me uveo mamu mu... Sva sreća mogu još da bijem - rekao je Tadić.

Poslušajte kako Tadić preti: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Ne brini Tadiću, ti bar ništa nisi ukrao. A ove lopuždarčine prekodrinske će videti šta će im se dešavati. Ima da osete kako Musa dere jarca. Svako pojavljivanje u javnosti, bomba. Srbija je gora od korone kad se naljuti. Koja diktatura, pa ostavka će biti milost za koju će Vučić da moli. Satrću mu sve njegove lopuže i njega do groba. Dići ću u vazduh i spomenik Gavrila principa, jer su pobili svojom bahatošću cvet juga Srbije. Oni ne znaju kad im se narod nađe na ulici, šta ih čeka. Najbolje vojnike, policajce, lekare su žrtvovali i dali opremu na poklon bez našeg pitanja, kabadahijski na poklon. Ono što je narod platio dali su drugima da bi sebi dizali rejting. Samleću ih do petog kolena, majku im jebem dok oni nastavljaju da kradu preko javnih preduzeća. I mihajlovićka i Brnabićka i Lončar. Sve došlo iz pizde materine da globi ovaj sluđeni narod. Onaj ko im je dao potpis za izbore, treba sebi na glavu da se posere. Jer su i njima uzeli, a poklanjaju huliganima i navijačima koji samo što nisu čitave zgrade popalili, dok narod po bolnicama umire u najgorim mukama. A za Vesićev Bus plus, niko nema obavezu da daje lične podtke i da građanima brani kretanje. Ako mogu huligani da se voze, može i pošten svet. Od sada imaju rat sa Srbijom 24/7. Ili nek beže dok ih noge nose i glava im je na ramenima. Neću štedeti nikoga.

Žigolo

pre 4 godine

Sve zamlata do zamlate, njima je do zajebancije a lekari i medicinsko osoblje ulažu nadčovečanske napore radeći u skafanderima 12 sati dok im i pored sveg truda ljudi umiru na rukama. Nadam se da će ove bitange jednog dana stići KARMA i da će žestoko platiti za sve ove svinjarije.

milankukic

pre 4 godine

ej Borise lepo je to sto si se setio ali ja znam nest sto ti nisi ukapirao kad god sam isao u zoloski vrt pravio sam neke scene a MAJMUNI su to ponavljali posto neznaju nista sami da smisle

zoki

pre 4 godine

Dali sam ja to dobro procitao da Boris Tadic preti nekom da ce da ga bije zato sto on to moze ???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija