• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2020

16:05

OVO JE MOŽDA MOGLO DA SE SPREČI! Lončar: Još stižu novozaraženi, kao posledica protesta!

Politika

OVO JE MOŽDA MOGLO DA SE SPREČI! Lončar: Još stižu novozaraženi, kao posledica protesta!

Podeli vest

Još uvek imamo posledice protesta, kada je reč o broju novozaraženih, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar.


- Nadao sam se da će se do danas završtiti sa prijavljivanjem ljudi koji su u anketama navodi da su bili na protestima. Nažalost, još dolaze ti ljudi, odnosno oni koji su bili u kontaktu sa njima, to još nije završeno - rekao je Lončar danas na pres konferenciji uz obećanje da će javnost o njihovom broju biti saopštena.


On jetako odgovorio na konstataciju novinara da je u petak rekao da će saopštiti broj pacijenata koji su kovid pozitivni, a koji su u anketama kod epidemiologa označili da su bili na protestima ili su članovi porodice onih koji su bili na protestima

- Možda sam se ja previše nadao, ali nije se završilo. Još uvek imamo posledice protesta, nažalost, a to je nešto što smo možda mogli da sprečimo - dodao je Lončar.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dr

pre 3 godine

Posle ispitaj ove zarazene koji su bili na izbornoj proslavi

pufta

pre 3 godine

A sta je sa drugim gradovima u Srbiji gde nije bilo protesta?

Boba sa Senjaka

pre 3 godine

Ministar je pobrkao, ovo nije posledica protesta, inkubacija korone je 14 dana a protesti su bili pre 10, ovo je posledica od izbora i otvorenih kafana, rezultat protesta ce poceti od sledece subote, ima da ima po 500 obolelih na dan

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija