• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Koha

16.08.2020

18:34

MILO ĆE BITI TAČIJEV SVEDOK U HAGU?! Đukanović će učiniti sve da "zmija" izbegne kaznu za monstruozne zločine OVK nad Srbima?!

Politika

MILO ĆE BITI TAČIJEV SVEDOK U HAGU?! Đukanović će učiniti sve da "zmija" izbegne kaznu za monstruozne zločine OVK nad Srbima?!

Podeli vest

Crnogorski predsednik Milo Đukanović uskoro bi mogao da ode u Hag kao svedok odbrane Hašima Tačija, protiv koga je podignuta optužnica, navode izvori Međunarodnog instituta za balkanske i istočne studije (IFIMES) sa sedištem u Ljubljani, prenosi Koha.

Podsetimo, Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović sa Tačijem odrtžava bliske odnose, a posebno je bio upešatljiv njihov sastanak u Budvi poliovinom prošle godine.

Tada su brojni građani Budve, ali i turisti imali neprijatnosti jer su im pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbeđenja oduzimali foto-aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video-snimke koji svedoče o ovom druženju. 

MASOVNA BEŽANIJA IZ HRVATSKE NAKON ODLUKE ITALIJE I AUSTRIJE! Kilometarske kolone uplašenih Evropljana, "lijepa njihova" će ovo teško preživeti!

Osim toga, jako su se potrudili da ih niko ne snimi ni tokom kratke šetnje gradom.

Ne treba zaboravitio ni to da je Đukanović priznao lažnu državu uprkos ogromnom protivljenju građana Crne Gore. Tačnije, ništa ih nije ni pitao o tome! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mica Haubica

pre 3 godine

neće džabe, crnogorci vole kad kane lova, a da ne rade ništa

Fat Cat

pre 3 godine

Juda Iskariotski... od njega se ništa drugo i nije moglo očekivati.

Sumadinac

pre 3 godine

Milo sa ovim trazi novo utociste kad izgubi na izborima jel mu je u brackoj zembji sa Albancima sigurno tamo mu nemoze niko nista jel je Kosovo sad jedna kriminalna zemnja kao i CG.

laki

pre 3 godine

Pa oni su braća po kriminalu. Nebi čudilo da i Milo ima umešane prste u trgovini organima.

zora

pre 3 godine

Mora da se nada da ce mu Taci pomoci svojim svedocenjem kada on bude uhapsen. Ko zna kakve su sve zajednicke poslove obavljali protiv Srbije i Vucica.

sledeća vest

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija