• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2020

13:42

JOVANOV: Građanima jasno da se protiv Telekoma vodi kampanja

Politika

JOVANOV: Građanima jasno da se protiv Telekoma vodi kampanja

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je danas da je i građanima Srbije jasno da se vodi orkestrirana kampanja protiv Telekoma Srbija, a u korist i za račun "najvećih tajkuna" u oblasti telekomunikacija Dragana Ðilasa i Dragana Šolaka.


- Građani takođe odlično razumeju da što je slabija pozicija na tržištu Telekoma, toliko je jača pozicija Ðilasovih i Šolakovih kompanija. Odnosno, što više izgube Telekom, država Srbija i građani, kao akcionari, toliko će više zaraditi Ðilas, Šolak i njihove kompanije - naveo je Jovanov u saopštenju.


On je istakao da se, po već viđenom receptu širenje njihovih kompanija na tržištu obezbeđuje spolitičkim pritiskom.

- Kada su na vlasti, onda političkim uticajem i korupcijom šire svoje poslove, a kada su u opoziciji, opet političkim uticajem, klevetama i lažima, prave štetu konkurenciji - naveo je Jovanov.

On kaže da je takođe zanimljivo da Ðilas i Šolak nisu napadali Telekom kada je bio slab i kada je SBB bilo apsolutno dominantan na tržištu i kada je menadžment Telekoma radio u korist SBB-a, a ne u korist Telekoma.

- Ali, od kada im je uskraćeno da se na račun Telekoma šire i kada su u njemu dobili ozbiljnog konkurenta, pokušavaju svim sredstvima da unište Telekom i ponovo uspostave monopol svojih kompanija - naveo je Jovanov.

Jovanov navodi da oni nikad neće moći da obezbede poziciju na tržištu političkim pritiscima i da se njihova nesposobnost više neće plaćati iz dzepa građana.

BONUS VIDEO:

(HIT VIDEO) PRVO ĆEMO DA SE OLEŠIMO U KAFANI! Pitali smo vas šta ćete po ukidanju policijskog časa!

DOŠLO VREME DA SE SREDI KUĆA! Ona je odlučila, prvo se preu zavese! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 3 godine

Djilas je obican kriminalac koji je naviko da se bogati na racun naroda. Narod ne moze prevariti!

Lazni Bot

pre 3 godine

Pa kakva je to pravna drzava kad su kriminalci na slobodi!?

BozaB

pre 3 godine

Tajkunima jak Telekom smeta jer im je konkurencija, zato ga i napadaju.

Prvoborac

pre 3 godine

Gradjanima je u vezi sa opozicijom već odavno sve jasno.Zato su tu gde i jesu.Na dnu

Miki

pre 3 godine

Kampanja u kojoj Marinika i Đilas pokušavaju se povratiti u neku fotelju da izvlače milione

Miki

pre 3 godine

Narodu je jasno da se vodi prljava kampanja u kojoj Marinika plasira laži

Mima

pre 3 godine

Svako normalan vidi kako se vodi prljava kampanja protiv Telekoma. Ako Djilas misli da ce nesto postici time, grdno se vara.

Kole

pre 3 godine

To što radi Marinka Tepić je za svaki vid osude, prevršila je svaku meru.

Jela

pre 3 godine

Djilas ne miruje sa svojim glupostima i bahatim ponasanjem.

Eto

pre 3 godine

Evo, meni nije jasno, a valjda mu dodjem neki pripadnik "naroda".

Cile

pre 3 godine

Djilas i ekipa ne postizu nista time sto izmisljaju price, samo sebe ponizavaju i guraju jos vise na dno.

Filip

pre 3 godine

Šolak bi da bude monopolista ali mu je Telekom pomrsio konce.

Rada

pre 3 godine

Djilas I kompanija navikli da se bogate na racun naroda, ali to vise nece moci..

Mica

pre 3 godine

Грађанима је јасно, колико нам је опозиција јадна.

Tanjica

pre 3 godine

Marinika lazima zeli da svoje neke interese ostvari u vezi Telekoma. Niko nije glup da poveruje u njene izmisljotine.

Luka

pre 3 godine

Jasno je kao dan, sto je Telekom jaci tako su tajkunske firme sve slabije, tako da "zuta pudla" na sve nacine po instrukcijama Djilasa i Solaka pokusava da ih odrzi na "povrsinu".

Mara

pre 3 godine

Zele da uniste Telekom, ali im nece uspeti! Propasce im plan kao i svi do sada.

Nikoleta

pre 3 godine

Jedan obican kriminalac je Djilas,dosta se vise bogatio na racun naroda.Odavno je njegovo vreme proslo.

Marinko

pre 3 godine

Svako normalan primecuje kakva se prljava kampanja vodi protiv Telekoma od strane opozicije. Na taj nacin pokusavaju da mu umanje kredibilitet i omoguce svojim manjim firmama da se probiju na vece trziste.

Zoran

pre 3 godine

Đilasu je najvažnije da napuni svoje džepove. To što će naštetiti državi, a narodu zderati kožu s leđa, dođe mu kao kolateralna šteta.

Dejan

pre 3 godine

Draganu Djilasu izgleda najviše smeta i bode oči to što je danas Telekom jedna od najjačih kompanija u Srbiji, mora da mu udaraju na neki lični posao čim se ovako bore da ga predstave u najgorem svetlu.

Sava

pre 3 godine

Marinika preko Telekoma pokušava da zaradi bodove kod Đilasa i Šolaka i osigura svoje izvore finansiranja, sramota čime se žena služi

tr

pre 3 godine

Sasvim je jasno da neki žele da unište Telekom, da bi se dočepali njegovog dela tržišta.

caca

pre 3 godine

Narod dobro zna ko je Đilas,znamo da on samo laže kako bi se bogatio na račun drugih i svima je poznato da gleda samo sebe i svoj interes!!!!

NEBOJŠA

pre 3 godine

јасно је свима,ал није нам јасно ко у самом телекому води кампању против телекома.ко у телекому проводи оркестрирану пљачку клијената и тако шири масовно незадовољство.ако тако наставите за годину две број претплатника ће се преполовити !!!

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija