• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2021

18:10

PUKLA JE KAO ZVEČKA, A SRBIJI BI DA DELI LEKCIJE! Tanji Fajon se raspada stranka!

Politika

PUKLA JE KAO ZVEČKA, A SRBIJI BI DA DELI LEKCIJE! Tanji Fajon se raspada stranka!

Podeli vest

Nakon izbacivanja Emila Rojca, stranka koju predvodi Tanja Fajon došla je do ivice totalnog raspada

Kada je Emil Rojc izbačen, stranku je za njim napustilo čak 16 članova, uključujući i celu odborničku grupu u opštinskom veću Bistrice.

Foto: prinscreen SiolNet

Među članovima koji su napustili stranku Tanje Fajon nalaze se i predsednik regionalne organizacije, potpredsednik opštinske organizacije Bistrice kao i svi članovi predsedništva regionalne organizacije.

TANJA FAJON PUKLA KAO ZVEČKA! Njena partija u Sloveniji beleži pad od čak pet odsto!

Dakle, Fajon bi da deli lekcije Srbiji, a ni svoju stranku ne može da sačuva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kristalno jasno

pre 3 godine

Sve je jasno, samo joj oci pogledajte.

zdenko

pre 3 godine

Tacno tako. Samo, nije mi jasno kako to da se za nas uvek zakace tako ruzni likovi?

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Pa logicno da ce da se bavi nama, MI za razliku od nje i njenih nemamo problema. Ljudi moji pa slovenka misli da je uzvisena i da moze svima da soli pamet samo zato sto se slovenka. Jasta, pa i drzavu su im dali Srbi. Nikad ne bi bili narod niti imali drzavu da nije bilo SOLUNACA, kralja srbskog i tita srbomrzca. Koja je to sila od naroda, nema ih pola miliona cistokrvnih.

Žigolo

pre 3 godine

Ma to joj je sigurno Vučić napakovao ... Sad će Đilas preko veze u EP da interveniše i da traži uvođenja sankcija Srbiji jer ugrožava demokratiju u Sloveniji. Bagra korumpirana ...

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija