• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2021

12:35

VUČIĆ IM JE GLAVNA META JER NAS NEZADRŽIVO VODI NAPRED! Petković osudio napade na predsednikovu porodicu

Vesti

VUČIĆ IM JE GLAVNA META JER NAS NEZADRŽIVO VODI NAPRED! Petković osudio napade na predsednikovu porodicu

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković osudio je napade na porodicu predsednika Vučića u saopštenju koje prenosimo u celosti

Srbija je zbog svojih uspeha danas mnogima trn u oku, i svedoci smo delovanja jedne široke koalicije spoljnih i unutrašnjih subjekata koji žele da na svaki način uspore razvoj naše zemlje i sapletu je u borbi za očuvanje državnih i nacionalnih interesa. 

Glavna meta napada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u kojem opravdano prepoznaju najzaslužniju osobu za to što je naša zemlja danas na nezaustavljivom putu razvoja i obnove ekonomske i političke snage. 

Glavno oružje u tim napadima je propagandna mašinerija Dragana Đilasa i njegovih političkih i tajkunskih partnera, a reč je, podsetiću, o ljudima koji su besomučno pljačkali Srbiju i naše nacionalno bogatstvo deponovali na ofšor račune. 

Nedopustivo je to što ta grupa, čije su veze sa inostranim faktorom i kriminalnim klanovima javna tajna, udara, ne samo na svog glavnog političkog protivnika predsednika Vučića, već i na porodicu šefa države, čime čine delikt ne samo protiv porodice Vučić, već i protiv naših najsvetijih nacionalnih vrednosti. 

Porodica je zabran u koji niko ne sme da dira, pogotovo ne sa nečasnim motivima i na lažovski i klevetnički način, jer ako naš politički i pravosudni sistem danas zažmuri pred ovom pojavom, onda više ničija porodica neće biti zaštićena. 

Politička borba je često prljava i bespoštedna, ali mora postojati prag koji se ne sme prelaziti, a to je integritet i svetost porodice, i ko god je odan srpskim vrednostima neće imati razumevanja i reči opravdanja za bezdušnu harangu na predsednika i njegovu decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milena

pre 3 godine

Napadi na porodicu i decu generalno Predsenika Vučića je za svaku osudu. Stava sam da takve ispade imaju samo nejaki ljudi bez stava i puni frustarcija i straha da sa onim koji im je meta izadju na megdan!

Ana

pre 3 godine

Svako ko je razuman ce osuditi napade kako na Vucicevu tako i na bilo ciju porodicu. Za takve postupke ne postoji opravdanje.

Luka

pre 3 godine

Svaki vid napada na decu je za osudu. Nadležni organi bi trebalo da se pozabave ovim i da reaguju na pravi način kako se ovakvi slučajevi ne bi više ponavljali.

Jela

pre 3 godine

Sramno je i žalosno što su deca i porodica sada tema njihovih uvreda. Tome se mora stati na put jer se svi mi borimo za našu decu

Luka

pre 3 godine

Ovo što rade Vučiću i njegovoj porodici ne sme ostati ne kažnjeno!

Jovana

pre 3 godine

Успех Србије, , председника Вучића и руководства Србије многима је трн у оку. Зато ће напади, бити све жешћи, учесталији, неки се не либе, да нападају и чланове њихових породиц

Petar

pre 3 godine

Slazem se. Srbija nikada bolje nije koracala napred.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set