• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2021

12:02

PREDSEDNIK NAJAVIO LEPE VESTI! Vučić: Od sledeće godine znatno povećanje plata, PROSEČNA PRIMANJA BIĆE VEĆA OD 700 EVRA!

printscreen

Politika

PREDSEDNIK NAJAVIO LEPE VESTI! Vučić: Od sledeće godine znatno povećanje plata, PROSEČNA PRIMANJA BIĆE VEĆA OD 700 EVRA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da početkom sledeće godine građani Srbije mogu da očekuju značajno povećanje plata

- Plan je bio da naš minus bude 190 milijardi, a naš minus je gotovo tri puta manji od toga, bolji nam je rezultat nego što je očekivano. To je ogroman novac, ali mi to delimo na dva dela, jedan deo je bolji rezultat, zbog čega smo jutros popili i čašicu rakije. Drugi deo zbog kog nisam zadovoljan je to što ministri nisu potrošili pare. Ne na sebe i za sebe, već na projekte. Molim ih pre nego što odu na brčkanje i kupanje da provere sve, i da počnu da troše taj novac na projekte - kazao je predsednik.

- Ako se stvari ovako nastave, čekamo fleš procenu. Ako se to nastavi građani Srbije mogu da očekuju značajno povećanje plata. To bi značilo da će već početkom sledeće godine prosečna plata biti veća od 700 evra. Svega toga ne bi bilo bez rasta u građevinarstvu i velikih projekata. Samo ćemo nastaviti da uvećavamo plate i penzije, i siguran da ćemo prestići jednu zemlju EU po platama i penzijama. Polako ih stižemo - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Elena

pre 3 godine

Povecanje plata i penzija je moguce zahvaljujuci odgovornoj politici koju vodi nas drzavni vrh kao i stabilnim finansijama.

Petar

pre 3 godine

Ovo je jedna divna vest. Ponosan sam na moju zemlju!

Andjela

pre 3 godine

Malo koja drzava moze da se pohvali ovakvim napredkom u doba opakog virusa.

Sofija

pre 3 godine

Lepe vesti za sve građane, svako povećanje plate znači.

Andjela

pre 3 godine

Neverovatno je koliko je Srbija napredovala u zadnjih 9 godina. Kada se setim da narod nije imao za osnovne namirnice krajem 2011 i pocetkom 2012, a danas narod moze sebi da pristi sve pa i da ostavi sa strane.

Tea

pre 3 godine

Predsednik se brine o svakom gradjaninu nase zemlje.

Kole

pre 3 godine

Bravo ja verujem u uspeh verujem na reci. I verujem da ce plate i penzije biti vece.

Lena

pre 3 godine

Ništa se nije moglo promeniti preko noći. Danas je važno da je Srbija na dobrom putu, a napredak će biti sve veći

Jovana

pre 3 godine

Povećanje plata će svakako obradovati radni deo stanovništva Srbije!

Vlada

pre 3 godine

Lepa vest, svaka cast, znaci da je Srbija na pravom putu.

Jela

pre 3 godine

Povećanje plata znači da je Srbija na odličnom putu napretka i prosperiteta.

Jana

pre 3 godine

Ovim tempom jasno koračamo ka boljoj budućnosti i to krupnim koracima!

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar vučić je jedini koji danas radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala vam predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje. Naravno da će predsednik Vučić raditi sve da pomogne našim građanima da imaju veći standard.

lela

pre 3 godine

Jos jedan dokaz da se u Srbiji nesto radi i da se misli na narod

Sasa

pre 3 godine

Pokazatelj da je Srbija na dobrom putu i da ima svetlu buducnost.

Jovana

pre 3 godine

Ово је вест која ће сваког да обрадује ... Још један доказ да је Србија све снажнија ....

Emina

pre 3 godine

Kada bude realizovano povećanje plata, istog momenta će se osetiti boljitak i napredak cele ekonomije i privrede. Biće to nagli procvat naše zemlje.

Tijana

pre 3 godine

Stopa deficita će biti mnogo manja od očekivanog, što govori da ni stopa javnog duga neće preći 60%. Veliki uspeh za našu vrednu Srbiju.

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija