• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2021

22:16

SULUDE SU PRIČE DA SAM POKRENUO KAMPANJU PROTIV KRIVOKAPIĆEVE DECE! Vučić: Kada je moj sin išao u Crnu Goru SLIKALI SU GA I PRATILI NA SVAKOM KORAKU!

Printscreen TV Hepi

Politika

SULUDE SU PRIČE DA SAM POKRENUO KAMPANJU PROTIV KRIVOKAPIĆEVE DECE! Vučić: Kada je moj sin išao u Crnu Goru SLIKALI SU GA I PRATILI NA SVAKOM KORAKU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o odnosima sa Crnom Gorom i pričama da je on pokrenuo kampanju protiv dece Zdravka Krivokapića

- Jesmo li mi njima izvezli neki klan? Kao što su oni nama kavački i škaljarski. Jesmo li mi njima usvajali neku rezoluciju? Ne minimalizujem zločine u Srebrenici. Jesmo li mi nekom zabranili ulazak u zemlju kao što su oni Matiji Bećkoviću, Aleksandru Rakoviću?! Vama Mariću ne preporučujem da idete tamo jer ste nam potrebni ovde. Ne meni lično već našem narodu jer nemamo toliko pismenih i obrazovanih novinara. Kažu ja sam pokrenuo kampanju protiv Krivokapićeve dece što je suludo. Kada je moj sin išao u Crnu Goru slikali su ga i pratili na svakom koraku - rekao je Vučić.

/UŽIVO/ ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?! Vučić u Ćirilici: I u Hrvatskoj i u Crnoj Gori na naslovnicama je Srbija jer smo ih pretekli u svemu!

On je istakao da je čuo priče kako sa predsednikom Crne Gore ima biznis u Beogradu na vodi.

- Pričali su da Milo Đukanović i ja imamo biznis u Beogradu na vodi. Ja ih molim da pokažu samo jedan dokaz za to što govre. Samo jedan dokaz. Ne tražim više - dodao je predsednik Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasmina

pre 3 godine

Krivokapicevu decu niko nije dirao. Tolike godine zive u Srbiji, rade razvijaju biznis,svi znaju za njih. I odjednom su kao ugrozene. Srbija stiti sve svoje gradjane, a ko radi, placa porez , zivi u Srbiji je nas gradjanin. I ima pravo na mir i bezbednost.

nedeljko

pre 3 godine

Sve je to organizovana kampanja protiv predsednika i njegove porodice.

Ana

pre 3 godine

Vucicevog sina pratili i slikali, samo zato sto je dete jednog coveka, koji je uspeo Srbiju podici na noge.

Vesna3112

pre 3 godine

Sta sve nece izmisliti samo, da im medijske paznje ne manjka

Vesna3112

pre 3 godine

Kakvim, prljavim igrama se igraju pa to je necuveno

Vesna3112

pre 3 godine

Zar stvarno moraju, da igraju, na ovako kvarno

Veselin

pre 3 godine

Srbija treba da zabrani ulazak svim poslanicima koji su glasali za rezoluciju o Genocidu . I tu je tačka.

Nešo N

pre 3 godine

Potpuna je izmišljotina da neko iz Srbije proteruje decu gospodina Krivokapića.

Branko N

pre 3 godine

Ma kakvo proterivanje iz Srbije dece gospodine Krivokapića kakvi bakrači. To je obična izmišljotina.

Dača

pre 3 godine

Svako ko dođe u Republiku Srbiju je dobrodošao bez obzira na to iz koje zemlje dolazi

Pera Savic

pre 3 godine

Dokaze za to sto pricaju naravno nemaju ali uvek ce pricati jer nikom u regionu ne odgovara jaka i mocna Srbija vec slaba.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija