• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2021

10:23

Podrška predsedniku u borbi protiv organizovanog kriminala

Miloš Perić

Politika

Podrška predsedniku u borbi protiv organizovanog kriminala

Podeli vest

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Srbije Nenad Popović poslao je poruku podrške predsedniku Aleksandru Vučiću povodom najnovijih napada na njega i članove njegove porodice

U potpunosti podržavam predsednika Srbije Aleksandra Vučića u njegovoj odlučnoj borbi protiv organizovanog kriminala.

Svaki pokušaj kriminalaca i kriminalnih grupa da sruše državu i njene institucije je unapred osuđen na propast dok je ove Vlade Srbije i predsednika Vučića, koji su na najviše mesto svoje politike stavili jačanje države i iskorenjivanje kriminala kao najvažnijeg uslova za ekonomski razvoj i bezbednost građana.

U ovom trenutku je najvažnije da naše institucije, saglasno zakonima Republike Srbije, efikasno sprovedu sve postupke protiv kriminalaca kako bi se još jednom pokazala odlučnost svih koji danas vode državu da u Srbiji niko ne može nekažnjeno da vrši kriminalna dela i preti državi. 

Duboko sam uveren da će ovakva politika predsednika dobiti još veću podršku građana koji žele da Srbija dalje ekonomski jača i da se uspešno izgrađuje kao moderna demokratska i pravna država, napiao je Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija