• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz

18.09.2021

17:01

"MISLIM DA EKIPA PREKOPUTA ZNA..."! Sergeju Trifunoviću DEMOLIRAN AUTOMOBIL u Mostaru!

Politika

"MISLIM DA EKIPA PREKOPUTA ZNA..."! Sergeju Trifunoviću DEMOLIRAN AUTOMOBIL u Mostaru!

Podeli vest

Glumcu Sergeju Trifunoviću, Mostarcu s beogradskom adresom, koji se već nekoliko dana nalazi na odmoru u rodnom gradu nepoznate osobe su, najverovatnije, tokom prethodne noći demolirale automobil koji se nalazio na parkingu u ulici Biskupa Buconjića u naselju Vatikan

- Došao sam u svoj Mostar i evo neko je to vandalizovao, isekao mi gumu, razbio šajbu i pocepao krov nožem. Ovo su verovatno navijači Zrinjskog ili ko zna šta je u pitanju. Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21.veku. Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkriran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske tablice nikoga nisu iritirale, da je ovo verovatno na relaciji Velež-Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak - rekao je Trifunović.

Upitan šta dalje odgovorio je: "Ništa, menjati gumu, tražiti šajbu".

Trifunović, inače od srede boravi kod porodice Đuliman, čija kuća se nalazi u blizini parkinga.

Uništeni automobil SAAB danas je oko 13 sati prva uočila Alma Morić Đuliman.

- Mislim da niko od srede i nije uočio da je to njegov automobil, tek jučer poslepodne dok smo šetali i sigurna sam da je neko nešto video, ali niko neće ništa da kaže. Nije u redu ovako ponašati se prema bilo kojem građaninu ovog grada, a ne prema nekome ko nam dođe u goste. Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost i da nema veze s beogradskim tablama - rekla je ona.

Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomić Bane

pre 2 godine

Što, mislite da je neko iz Srbije došao da mu demolira auto?

luka

pre 2 godine

To su oni isti sto podrzavaju lik i djelo Vlade Divjaka!!!

Neko

pre 2 godine

Ma, svakako. Čim vide Bg tablice odmah pomisle na fudbal! Trebalo je da staviš parolu: "Živeo Naser Orić" i ne bi bilo problema.

SRBA

pre 2 godine

OVA ŽUTA NIŠTARIJA JE DOBILA ONO ŠTO ZASLUŽUJE!!!

Božidar

pre 2 godine

Parkirao se sa bg tablicama u Mostaru u naselju Vatikan!!!

Nik

pre 2 godine

Naravno da nisu u pitanju BG tablice , u pitanju je mnogo los covek ciji je auto ,

Aco

pre 2 godine

Bravo za mostarce.A ti i dalje nosi majice sa likom onog fasiste srpskog izdajnika.

Darko

pre 2 godine

Nisam znao da je ovaj ovoliki siptar? Jel ima ovaj za prijatelje neke Srbe normalne patriote?

Rade R

pre 2 godine

Došao si u "tvoj" Mostar?! Pa stavi malo prst na čelo, bolesniku!

Ljubiša

pre 2 godine

Pa, izdajnike niko ne voli, oni su za trenutnu upotrebu, jer ako jednomg izda, izdaće i drugog.

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija