• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2021

17:57

Vučić je pravi državnik, u ovome je razlika između njega i malih sujetnih političara!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Politika

Vučić je pravi državnik, u ovome je razlika između njega i malih sujetnih političara!

Podeli vest

U Crnoj Gori su odmah potrčali da sopstvene građane cinkare i zbog skandiranja "Dritane pederu"

Disciplinska komisija Svetske fudbalske federacije (FIFA) kaznila je Fudbalski savez Crne zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici za Svetsko prvenstvo sa selekcijom Letonije. Sporan meč je obeležilo pogrdno skandiranje navijača, koji su upućivali povike potpredsedniku vlade Crne Gore, Dritanu Abazoviću.

Ova situacija je najbolje opisala stanje i razliku slobode govora i delanja u Srbiji i nama susednoj Crnoj Gori. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je često meta navijačkih hordi, koje su vođene opozicionim strujama i ideologijama, nikada, ali nikada nije insistirao niti se žalio zbog skandiranja na tribinama, a u Crnoj Gori su odmah potrčali da sopstvene građane cinkare i zbog skandiranja “Dritane pederu”.

Zbog pomenutih prilika u Crnoj Gori, na meču u Letoniji kažnjen je ceo stadion i sledeću utakmicu igraju pred praznim tribinama.

Da je razlika u slobodama dve države velika, kao i kolika je razlika snaga između Abazovića i Vučića, potvrđuje i to što se Vučić mnogo puta šalio na svoj račun i poručivao “samo neka skandiraju, to je njihovo pravo”, a Abazoviću je očigledno zasmetalo odmah.

Na ovu vest nisu ostali imuni ni građani Crne Gore koji su aktivni na društvenim mrežama, u moru mnogobrojnih komentara istakao se jedan sa Tvitera koji najbolje govori o svemu. Naime, jedna tviterašica je poručila da “čak ni Vučić nikada nije prijavio skandiranje protiv sebe FIFI ili UEFI”.

Foto: Printscreen

– Čak ni Vučić, sa svim mehanizmima koje ima u ruci, nikada nije prijavio FIFA i UEFA skandiranje “Vučiću, pederu”, a Dritan jeste – istakla je ona, dok je još jedna osoba na njen komentar napisala “baš sam htela da napišem”.

Da, sve ovo jeste potvrda i razlika između državnika i malih, sujetnih političara.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tamara

pre 2 godine

Srbija najvise napreduje uz predsednika Vucica i to je cinjenicno stanje.

Tamara

pre 2 godine

Za drzavu Srbiju je definitivno najbolji Vucic i to niko ne moze da ospori.

Tamara

pre 2 godine

Zahvaljujuci radu i trudu predsednika Vucica, Srbija napreduje i razvija se u svakom pogledu

Sveti velikomučenik Koluvija J

pre 2 godine

Кога ли лажу ови јадни новинари из АНУСа (Александровог Новинарског Удружења Страдије) - себе или крезаве пензионере? Joj, сад ће ботови и бескичмењаци из партијског таблоида да ми дају етикету партијског непријатеља ?

Nena

pre 2 godine

Ponosni smo na našeg predsednika, može samo biti dobar primer drugima

Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Da je pravi drzavnik nebi podrzavao lopova dodika a one koji se bore za normalnu R Srpsku nazivao izdajnicima.

Pahuljica

pre 2 godine

Predsednik Vucic je vise puta dokazao da je pravi drzavnik koji se bori za svoj narod, svoju zemlju, da se trudi da obezbedi sto bolje uslove za kvalitetniji zivot.

Jovan

pre 2 godine

Dela su ta koja govore da je Vučić uvek tu za svoj narod spreman da se bori!

Marija

pre 2 godine

Zli jezici mogu samo da pričaju ali ono što govori o Vučiću i njegovom zalaganju za svoj narod su dela koja stoje iza njega. Mnogo toga je uradio za ovu zemlju što ti dušebrižnici mogu samo da sanjaju.

Vanja

pre 2 godine

Što ti zli ljudi više pljuju po Vučiću to mu više daje snagu da nastavi vredno da radi i da se bori za Srbiju i srpski narod!

Zoki

pre 2 godine

Vucic delima pokazuje koliko je veran svom narodu!

Maja

pre 2 godine

Vucic je vise puta pokazao koliko je dobar u onome sto radi!

Viki

pre 2 godine

Vucic je uvek svojim delima pokazivao koliko je vredan i koliko je zasluzio toliku cenjenost!

Kole

pre 2 godine

Vučic ima odlične rezultate i dokaz da radi za svoju zemlju!

Ilija

pre 2 godine

Dritan je mnogo poleteo visoko, a nema kapaciteta za to.

Marina

pre 2 godine

Vucic je pravi primer kako se jedan predsednik treba ponasati.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija