• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2021

11:06

Nedeljno prepodne u razgovorima sa Miloradom Dodikom o regionalinim pitanjima! Foto

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Nedeljno prepodne u razgovorima sa Miloradom Dodikom o regionalinim pitanjima! Foto

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

 

Predsednik Vučić obavestio je Dodika o razgovorima koje je vodio sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, ali i o razgovorima sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

Teme razgovora bile su i izgradnja gasovoda između Srbije i Republike Srpske, izgradnja auto-puta Sremska Rača - Kuzmin - Bijeljina, i drugih infrastrukturnih projekata.

Predsednik Dodik upoznao je predsednika Vučića sa situacijom u Bosni i Hercegovini i daljim planovima ”političkog Sarajeva” da ubrza proces preuzimanja prerogativa i kompetencija vlasti Republici Srpskoj.

Milorad Dodik je dodao da Republika Srpska želi mir, ali da neće dozvoliti bilo kome da ukida ili uništava pravo Republike Srpske i srpskog naroda na opstanak.

Predsednik Vučić objavio je na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" fotografiju sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom

"Nedeljno prepodne u razgovorima sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom o svim regionalnim pitanjima i izgradnji auto-puta Rača - Bjeljina", napisao je Vučić na Instagramu.
 

 

 

 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Narod Srbije nezna ko je presednik Srbije dali Vucic ili dodik.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija