• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2022

16:22

Marić: Izgleda da vi u istu frulu svirate sa Kurtijem, Đilasom, Jeremićem i Borkom!

Politika

Marić: Izgleda da vi u istu frulu svirate sa Kurtijem, Đilasom, Jeremićem i Borkom!

Podeli vest

Kakva salva bljuvotina i gluposti, koje nas podsećaju na vreme proglašenja nezavisnosti naše južne pokrajine kada su upravi ovi što sad lupaju bili na vlasti i nisu preduzeli ništa, ali ništa, izjavio je poslanik SNS sa Kosova i Metohije, Ljubomir Marić, reagujući na tekst objavljen na jednom đilasovskom portalu...


Njegovo reagovanje objavljeno na Fejsbuku prenosimo u celosti:

"Kakva salva bljuvotina i gluposti, koje nas podsećaju na vreme proglašenja nezavisnosti naše južne pokrajine kada su upravi ovi što sad lupaju bili na vlasti i nisu preduzeli ništa, ali ništa.

Njihova reakcija je bila sakriti se po inostranstvu (žuta lopovska bagra), a  onda raspiši izbore da pobegneš od odgovornosti. Isti ovi što sad prozivaju predsednika Vučića ostaviše čardake nezavršenih investicija po celom severu KiM, a na papiru sve završeno i plaćeno (u njihovim džepovima pare, a narodu temelji i prašnjavi putevi).

Sreća naša pa je taj Aleksandar Vučić koga pljuju, za razliku od njih, sačuvao narod na KiM i izgradio i uradio ono što oni nisu ni mogli da smisle sa svojom pameti. U sve se sad razumeju, a dok su bili na vlasti samo su za sebe i svoje porodice uzmali, a narodu pričali bajke. Sreća pa ih svi na KiM znaju kakvi su lopovi, zato i jesu "udruženje par stolova u kafani" jer ne mogu ni da saberu dovoljno potpisa da se registruju kao politička stranka. 

Za vas je Aleksandar Vučić nedostižan državnik, graditelj i čuvar srpske časti. Ne bi ga napadali ni iz Prištine, ni iz stranih agentura, pa ni vi miševi iz rupa da je poslušnik kao što je bio režim kom ste i vi pripadali. A čist dokaz vaših laži o tome kako je briselski sporazum izdaja, su izjave Kurtija da neće dozvoliti formiranje ZSO jer to ruši tzv. nezavisnost KiM i da Aleksandar Vučić smeta da KiM postane upravo nezavisna država u punom kapacitetu.

Izgleda da vi u istu frulu svirate sa Kurtijem, Đilasom, Jeremićem, Borkom i ostalim vašim bivšim saborcima! Još vam fali samo Viola fon Kramon, pa da budete svi kompletni."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Edo Bakarec ustaški zapovednik

pre 2 godine

АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА ?

Dr

pre 2 godine

A ti marica,u koju frulu ti duvas?Sličice vas i to da ćete da pljujete samo kada čujete vučićević ime,samo polako sve u svoje vreme maticu.

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija