• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2022

22:39

BIĆE OZBILJNA I TEŠKA UTAKMICA, ALI BORIĆEMO SE! Vučić saopštio da NEĆE BITI ODLAGANJA IZBORA!

Informer

Politika

BIĆE OZBILJNA I TEŠKA UTAKMICA, ALI BORIĆEMO SE! Vučić saopštio da NEĆE BITI ODLAGANJA IZBORA!

Podeli vest

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je večeras da neće biti odlaganja izbora

- Mi moramo da vodimo državu na odgovoran, a ne na popularan način - izjavio je predsednik i dodao da ne bi bilo loše da SNS ponovo "doživi krah" sa preko 60 odsto glasova.

On kaže da se "ne plaši ničega" i da mu je "čista savest".

Foto: Informer

- Znate koliko je ljudi iz SNS-a protiv promena Ustava? Znate li koliko njih nije htelo ni da glasa? Iako sam najveći broj izbornih utakmica u poslednjih 12 godina pobeđivao, priznavao sam i kad sam gubio. Pošteno je časno izgubiti, a izbori su 3. aprila i njihovog odlaganja neće biti. Videćemo kakvi će im biti rezultati, baš ćemo da vidimo! Radujem se što misle da su jaki i da će da dobiju 39 odsto glasova, što nije dovoljno za pobedu složićete se. Borićemo se, pa ćemo da vidimo. Moje je samo da vam kažem jedno: imam mnogo ličnih prijatelja koji nisu izašli ili su me ubeđivali da glasam za "Ne". Hvala im na prijateljstvu i ne mogu da se ljutim na njih, to je demokratija - kaže Vučić.

On je dodao da veruje da će predsednički kandidat SNS pobediti u prvom krugu izbora.

- Biće ozbiljna i teška utakmica, ali borićemo se - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 2 godine

Dobro je što odlaganja izbora neće biti , ali jedno je sasvim izvesno, apsolutni pobednik je Aleksandar Vučić -čovek koji zaslužuje sve pohvale!

Nina

pre 2 godine

Mnogi su ovo hteli da predstave kao političke izbore, ali to im očigledno nije pošlo za rukom! Narod zna šta je najbolje za jednu odgovornu i stabilnu državu.

Maja

pre 2 godine

Verujemo svi da će pobeda SNS-a biti ubedljiva i ovaj put i svi najvijamo za to!

Milka

pre 2 godine

Predsednik Vučic je zasluzio da i dalje vodi politiku nase zemlje!

Ana

pre 2 godine

Ni ne treba da se odlažu! Neka bude fer i korektna borba, pa neka najbolji pobedi. Svako ima prilike da predloži narodu svoj program i plan za razvoj Srbije!

Marija

pre 2 godine

Srbija nije samo Beograd već mnogo šire a gradjani i te kako znaju da cene sve što je Vučić kao predsednik uradio za ovu zemlju!

Ceca

pre 2 godine

Izbori će se održati onda kada su i zakazani a borba će biti jaka i ispravna. Svi koji pošteno rade mogu da se nadaju pobedi a verujem da će Vučić biti taj koji će i sada voditi Srbiju na njenom razvojnom putu.

Simic Dusica

pre 2 godine

Dobicemo i ovu utakmicu, i to ubedljivom pobedom!

Marko

pre 2 godine

Predstojeći apriliski izbori moraju biti održani u terminu da bi Srbija nastavila svoj put i kontinuitet ekonomskog razvoja, izgradnji puteva, fabrika, škola..dobrosusedskih odnosa i politiku mira i stabilnosti u regionu.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija