• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2022

08:22

"Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici! Sram vas bilo, tonete sve više"!

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

"Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici! Sram vas bilo, tonete sve više"!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom Tviter nalogu na sraman plakat o žrtvama nasilja i dovođenja u vezu sa vlašću Srpske napredne stranke

- Sram vas bilo. Tonete svakoga dana sve više, a u bezobzirnosti ste došli do toga da žene, žrtve nasilja, politički zloupotrebljavate. Nije strašno što ste toliko očajni, strašno je što ovim relativizujete i zločin i žrtvu. Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici - napisala je premijerka Brnabić. 

 

 

Podsetimo, skandalozni kolaž je detalj promocije serijala TV N1 koji su nazvali "DecenijAVlasti", gde udaraju na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

To je ta opoziciona politika, nemaju nikakav plan, nikakvu politiku, pa bi d samo napadaju, ali narod vidi kolike rezultate daje politika predsednika Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

ZBOG SIRENJA MRZNJE ZATVORITE I ZABRANITE EMITOVANJE PROGRAMA N1 NA MESEC DANA...

Zlatokosa

pre 2 godine

Morbidna zloupotreba žena žrtava nasilja. Pobijenih žena. Jezivo. Uvrede koje tzv opozicija upućuje svima koji su se kandidovati na listi SNS je zaprepašćujuća, ali očekivana pojava. Međutim, plakat kojim se šalje poruka da su naprednjaci odgovorni za smrti žena žrtava partnerskog i porodičnog nasilja, a ne dželati i nasilnici, njihove ubice, to je nešto što prevazilazi civilizacijski ambis u koji je upao deo tzv nezavisnih televizija i štampanih medija. Pretnje koje su upućene predsedniku države da će proći kao Čaušesku, od strane tzv elite, sada dobijaju okvir. Jer ako se on dovede u vezu sa femicidom u Srbiji , tokom proteklih 10 godina na vlasti, pa zašto ne bi završio kao Čaušesku. Nezavisna tela i novinarska udruženja da reaguju na ovo brutalno vređanje žrtava nasilja i dovođenje u vezu sa strankom na vlasti.

Ljubiša

pre 2 godine

I to kaže Djidov koji je prebio svoju ženu i tasta...

Marcco

pre 2 godine

Šta će jadni... NGO pod sponzorstvom, od nečega mora da se živi pa samim tim i da se sluša! Mene njih nije sramota. Takvi su kakvi su, ne kriju svoju bolest. Sramota me onih koji će da glasaju za njih, ma koliko malo ih bilo.

Teodora

pre 2 godine

Ne tone se "sve više", sve više se leti ili raste, a tone se - sve dublje!

Milan

pre 2 godine

Jadno i bedno. Sada očekujem da će da objave koliko je i beba manje rođeno za poslednjih 10 godina. Koliko je bilo više razvoda. Koliko je više ljudi umrlo od kancera i srca itd. Đilasovskom ludilu nema kraja. Zato će maestralno da izgubi na izborima, sa sve Ponošem, Marinikom i Vladetom.

Baća

pre 2 godine

Mislim da SNS zbog ovako teške optužbe, ničim dokazane, treba da podnese krivičnu prijavu protiv autora plakata. Ovo je zaista dno dna. Ovo više nije politička aktivnost. Ovo je najbezočnije laganje i najsramniji oblik jedne prljave kampanje gde se na najprizemniji način blati vlast bez ikakvih dokaza. Ja ovo nisam nigde i nikada video u Evropi, a verujem da toga nikada nije bilo ni u Africi, a ni na ostalim kontinentima.

sledeća vest

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija