• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2022

18:45

JAVIO SE LUDAK KOJI JE PRETIO KEŠELJU! Preti da će sve da pobije!

Privatna arhiva

Politika

JAVIO SE LUDAK KOJI JE PRETIO KEŠELJU! Preti da će sve da pobije!

Podeli vest

Nepoznati čovek koji je danas iz čista mira prišao košarkašu Marku Kešelju na ulici i pretio mu, a potom pokazao polni organ, oglasio se na Tviteru sa još jezivijim pretnjama

 

- Aleksandre Vučiću da ti kažem imao sam sudar sa Markom Kešeljem i ima da ga robijam, kaže ne zna ko sam ja, uzeću ga za taoca pošto mi je ulicu ispod, a Marko Blagojević dve od mene, pa se trsi mrtvu ti majku je*em, da i klinci po Dedinju šaraju Ratko Mladić, izgledaju kao preko omladinske - napisao je izvesni Mladen Tanjga.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 2 godine

Zašto taj bolesnik još uvek nije uhapšen i obrađen u MUP-u? Šta se čeka, da psihopata ostvari svoje pretnje da bi imali jače dokaze? Hapsi tu bagru pa u Zabelu na rad ...

Milan

pre 2 godine

Овога под хитно сместити у Лазу !

milan

pre 2 godine

I sta zad.oce li ga policija uhapsiti.ili ce opet da puste psiho bolesnika.po obicaju.ako ga ne uhapse onda lepo sta ce nam policija

Nena

pre 2 godine

Dajte ulatite ovo govno pa na goli otok da premešta kamenje Treba tebi Tito Stoko jedna

Rade R

pre 2 godine

Zbog ovoga, najmanje što treba da dobije je ludara, doživotno!!!

Slobodanka

pre 2 godine

Mislim da nadležni organi treba pod hitno da ovog psihopatu što pre treba skloniti sa ulice, dok ne bude kasno, jer ko zna šta sve može uraditi da ne bude kasno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija